Ne vem od kod ti to? Masko ima kirurg da se zasciti pred pacientom in pacienta pred svojimi “kapljicnimi” baciliKaj si ravnokar nabluzil? Je potem bolje, da med operacijo vržejo maske dol? Če smo že pri tem, pa še očala, rokavice in zaščitno obleko.
Končno razumeš. Masko in zaščita si uporabil v istem stavku. Saj bo darjan, lepo po korakih in ti bo počasi vse jasno.Ne vem od kod ti to? Masko ima kirurg da se zasciti pred pacientom in pacienta pred svojimi “kapljicnimi” bacili
Sem slišu zate, da maš težave s sprejemanjem avtoritete. Na tole paranojo se lohk pa sam nasmejim. Nismo mi Japončki in Kitajčki.
Sem slišu zate, da maš težave s sprejemanjem avtoritete.
To si ti reku enkrat. Tko da sem to od tebe slišu, oziroma natančneje prebral, še preden sem ugotovil kdo spoh si
Ker cepec si ti. Če misliš, da me poznaš, ker si me določil za svojega sodelavca si res bogi. No v bistvu se mi smili nič hudega sluteč tvoj sodelavec.
Na dan z besedo, me prav zanima kaj se tam po Štajerskem od mene govori.tud mi smo marsikaj slišal zate.
Ja, dečko je mal obseden z mano.Cappy je prav nadležen. Tudi ti greš meni na živce ampak ni teme kjer se nebi spravljal na tebe. To je že prav bolestno.
Sem vedno za stvar, sam hec je, ker so tukaj še redki, ki si upajo na pivo z ljudmi s katerimi zlivajo gnojnico v tole štalo.Vse te zablode bi uredil en pošten meet/piknik...
Imaš spomin zlate ribice. Sam si me določil, da sem Franci sodelavec. Sicer pa, kaj ma to veze z maskami? Aja, Franci jih ne mara.To si ti reku enkrat. Tko da sem to od tebe slišu, oziroma natančneje prebral, še preden sem ugotovil kdo spoh si
PS: To, da sem pa pogruntal kdo si, si pa čist sam s svojim drezanjem dosegel in nakonc smo ugotovil, da me ne poznaš, da v si v bistvu sam nabijal in provociral.