Kljub vsemu so navodila vlade svojega denarja vredni. Namesto da bi dobavili teste šolam, morajo starši letat okoli slabo založenih lekarn in iskat teste,otroci pa jih 3x tedensko nositi v šolo.Od začetka meseca si lahko dvignil za cel mesec, razen če nisi testiral vsak dan, si sedaj ravno sredi mesečne količine.
Se pravi ali imamo kup ljudi, ki res intenzivno testirajo ali pa kup ljudi ki, kljub temu da so testi brezplačni in je samotestiranje doma obvezno očitno tega niso počeli.
jest5, daj svojo vprašaj koliko ljudi je danes prišlo in so imeli še vso kvoto povsem neporabljeno
Še to, v bazah podatkov je povsem lepo razvidno koliko upravičencev šoloobveznih otrok ni koristilo/dvignilo brezplačnih testov. Očitno zanikovalci niso bili toliko brihtni, da bi prvi dan šli in vestno dvignili teste, samo z namenom "zavarivanja neprijatelja"
Mene je pogrelo to da sem v začetku meseca dvignil 10 testov, potem so spremenili na 15 in sem v soboto mimogrede še spomnil ter šel v lekarno po še 5 testov. So jih imeli. Pa niso smeli dat, ker je kao navodilo, da šele od srede. Alo?
V imenu borbe proti virusu se gužvamo 10x bolj kot bi se, če testiranja ne bi bilo ali pa bi bilo testi dobavljeni šolam, kot sem rekel. Itak bodo mnoge šole kupile teste, da bodo zalagale učence, ki jih bodo pozabili. V šoli kolega so to že napisali. In jih bodo računali na mesečni položnici.