Obstaja cepivo proti pljučnici?Jutri imam pregled na polikliniki
Sorodnica je pa prejsnji teden prelazala v bolnici zaradi pljučnice. Pa se je po nasvetu dohtarce cepila proti pljučnici.
Obstaja cepivo proti pljučnici?Jutri imam pregled na polikliniki
Sorodnica je pa prejsnji teden prelazala v bolnici zaradi pljučnice. Pa se je po nasvetu dohtarce cepila proti pljučnici.
Baje, tako mi je povedala oseba ki je lezala. S cim so jo cepili in proti kaksni pljucnici so jo cepili pa ne vem.Obstaja cepivo proti pljučnici?
Sem mislil da so tebe sheral po fb, oa vidim da ti sherasHeh tale je dobra:
Koliko otrok do 12 let gre lahko brez PCT kamorkoli, razen v šolo
Ti kar uživaj v nakladanju. Normalen človek, ko mu dokažejo da laže neha, ti tega nisi sposoben.Počakaj da ti bodo pametnjakoviči katerih ni malo v tej in ostalih temah povedali, da je testiranje v šoli najbolj pomembno......
In še kar ne bodo videli problema te zasnove testiranja otrok........
Prdeli bodo, kako testi v šoli rešujejo življenja in omogočajo treninge in obiske babic....ane sad
Sicer je stroka ves čas trdila, da so ukrepi namenjeni zaščiti bolnišnic in flatten the curve..... Se kdo še spomni, da se nedolgo nazaj ni dalo niti gat kupiti? Za
Takrat smo skrbeli za zdravstvo, pri testih v šoli, pa stroka pravi, da se testira, da bodo lahko odprte. Waw, bombastičen razlog.
A nemoj....... A sedaj ne rešujemo zdravstva?
In če so nas letos začele skrbeti okužbe v šoli, kaj je bilo pred 2020?
A takrat okužbe niso bile pomembne?
Takrat je več otrok potrebovalo zdravniško pomoč, zakaj nismo takrat vsakotedensko testirali na gripo? Zakaj takrat otroci niso nosili mask? Hinavčki, da vas slišim..... Zakaj ne? A so bili takrat manj vredni in pomembni?
Ti imaš mačka ali kaj je to za en zmazek od sporočila?Ti kar uživaj v nakladanju. Normalen človek, ko mu dokažejo da laže neha, ti tega nisi sposoben.
Smo pa tudi že ugotovili, da ti dol visi, če bo tvoj otrok normalno živel ali pa bil doma v nepotrebni karanteni. Je biznis ta glaven, to je pomembno.
Pa ko si tak pameten in mi mečeš naprej obiske babic, itd. To, da froc lahko dobi Covid od pozitivnega, ti ne pade na pamet, ne? Pa tam za prejšnji petek je bilo 27% frocov med pozitivnimi. Pičkin dim, nje.
Bah, brez veze.
Drugače mene zanima zakaj si nisi ti pred 2020 dal narediti kastracijo, pa sedaj ne bi imel težav z otroki in bi lahko se v celoti posvetil biznisu. Evo, to vprašanje je nekje na tvojem nivoju.
Pa še eno: avtomobili morajo sedaj upoštevati standard Euro6, ki seveda konkretno stane in dviguje ceno vozilom. Tvoj nivo: jokca, jokca, jokca, zakaj niso leta 1980 že imeli te stvari noter, takrat so pa lahko brez tega vozili okrog in zastrupljali okolje. Tudi sedaj je zato euro6 brez veze, jokca, jokca, jokca. Pa še direktna laž: euro6 nič ne rešuje, avto isto onesnažuje kot leta 1980.
Na zdravje!Sem še pijan, pa še vedno uspem ne likeat sporočil z očitnimi lažmi noter.
Ne obstaja cepivo proti pljučnici, ker pljučnico lahko povzroči 100 in 1 nepridiprav.Obstaja cepivo proti pljučnici?
Ja itaq, tut js sm tm vidu... Če pa čist "realno" pogledaš na to stvar, je ubisvtu res... Ni problema cel vikend po shopping centrih, po domovih za ostarele, po hotelih, bazenih, ampak v šolo pa ne brez testa...Sem mislil da so tebe sheral po fb, oa vidim da ti sheras
Cepljenje proti pnevmokoku.Ne obstaja cepivo proti pljučnici, ker pljučnico lahko povzroči 100 in 1 nepridiprav.
Obstajajo pa cepiva proti nekaterim izmed 100 in 1 nepridipravom.
Osnovnošolci? Tega so se pa zihr sami spomnili... not. Bolano.kaj je s temi antivaksari? se jim je zmešalo?
pošiljajo otroke od vrat do vrat zbirat podpise proti maskam in testiranju?
pravkar so bili.