Jest jih ne bi. Imam pa tok stare otroke, da hočem, nočem, to ni več samo moja odločitev. In kaj naj zdaj? Naj se po piskru tolčem? Naj stresam frustracije po forumu?A bi ti odgovoril na vprašanje
Nazadnje urejeno:
Jest jih ne bi. Imam pa tok stare otroke, da hočem, nočem, to ni več samo moja odločitev. In kaj naj zdaj? Naj se po piskru tolčem? Naj stresam frustracije po forumu?A bi ti odgovoril na vprašanje
Torej greva po vrsti: ti si trdil, da je cilj palčkanja otrok zmanjšanje obremenitve intenzive. Jaz sem ti DOKAZAL, da STROKA trdi, da je cilj palčkanja to, da bi šole ostale odprte. Zmanjšanje intenzive je sekundarni/terciarni efekt. Ni pa GLAVNI CILJ.
Zdej mi pa povej, kdo je debilček in kdo trdi kar nekaj, kar potegne iz zraka oz. morda celo namerno laže. Ko se mu pa dokaže, da zavaja, je pa čri, čri.
Pa sem ti že odgovoril, da nimam pojma, ker nisem strokovnjak na tem področju, sem pa prepričan, da mi lahko ti YT strokovnjak to takoj zdrdraš.
Poleg tega si tudi nepismen oz. ne znaš brati. Jaz osebno poznam iz prve roke in sem ves čas jasno pisal o ENEM primeru. Ampak to za vas teoretike zarot, je nepomembno. En, dva, tisoč, tri tisoč, 50%, 100%, 99%, vsee je to isto sranje. Ni problema, samo da v zblojenem umu, to skupaj spravim, da potrjuje mojo teorijo. Loool.
Uau... To pa je ugotovitev ejgaSlepo sledijo pastirju
moja tamala iz prve trijade je domov prinesla covid iz šole in okužila doma še dve. torej če bi v šoli že takrat testirali, se to morda ne bi zgodilo.Moti me samo, da uvajamo ukrepe za otroke, obenem pa popolnoma nič za dejanske "filače" zdravniških postelj.
Če bi pol toliko fokusa dali na resnično kritične, kot ga dajejo na otroke, bi znalo biti sedaj polno bolje.
Uau... To pa je ugotovitev ejga
moja tamala iz prve trijade je domov prinesla covid iz šole in okužila doma še dve. torej če bi v šoli že takrat testirali, se to morda ne bi zgodilo.
in doma bi lahko tako okužila tudi kakšnega, ki bi kasneje filal zdravniške postelje.
če bi bilo odraslih več pocepljenih, bi bilo zdravniških postelj manj zasedenih, in ne bi rabili uvajat ukrepov za otroke. ker pa imamo odrasle neodgovorne, pa imamo zdaj to, kar imamo.
starejši nad 70 so kr precepljeni, tam od 30-60 pa bolj malo, torej alter populacija, naši cenjeni yt, tiktok, copypaste doktorji.
Jaz ne bi bil tako samozavesten.Sam sicer ne razpolagam z podatkom koliko takih prenosov je bilo, vsekakor pa zagotovo ne toliko, da bi bilo omembe vredno.
Brezdelneži.V kraju z manj kot 100 otroci, 6 otrok
Zelo lepo preskakuješ. Ko ti dokazemo, da si si sam izmislil cilj in ti dokazemo (sicer samo za en dan, to bo treba preverit se na daljsem casovnem roku), da je tvoje mnenje o prenosih in okuzenih med otroki naravnost smesno, si presel na koliko njih bo pristalo v bolnisnici. Tudi ce noben ne pristane, se upam da strinjas, da okuzeni otroci prenasajo na starejse, ki pa jim statistika ni tako naklonjena. Ampak saj je brez veze ne, te je vse neumno.Koliko od te "tretjine" je/bo pristalo v bolnišnici in filalo sistem?
Največ jih bo iz tistih zadnjih cca 10%. Ampak za tiste se noben ne sekira in jih testira, ni potrebe kajne.......
To je bilo pa že kar dne parkrat povedano. HAT test je đabe za prebolevnike in cepljene. Sam očitno eni sedite na ušesih. Seveda pa to, da si prebolel ali cepljen ne pomeni, da lohk krehav in smrkav skačeš okol in vpiješ....ni kotona dm cepljen....Se strinjam, testirat bi se morali vsi, pa ne zaradi enakosti, ampak da se omeji prenos.
Ne vem če glih drži, moja je bila cepljena in je pred počitnicami HAT test čisto lepo pokazal, da ima korono. Zvečer jo je začelo po grlu žgečkat, zjutraj je bila pozitivna.To je bilo pa že kar dne parkrat povedano. HAT test je đabe za prebolevnike in cepljene. Sam očitno eni sedite na ušesih. Seveda pa to, da si prebolel ali cepljen ne pomeni, da lohk krehav in smrkav skačeš okol in vpiješ....ni kotona dm cepljen....
moji ženi, cepljeni pa komaj tretji pcr pokazal pozitivno, pa so bili ornk simptomi na 1 in drugem testu. zdaj se pa idi, če se lahko.Ne vem če glih drži, moja je bila cepljena in je pred počitnicami HAT test čisto lepo pokazal, da ima korono. Zvečer jo je začelo po grlu žgečkat, zjutraj je bila pozitivna.
Ena od hčer je na srečo takoj ostala doma in saj je bila čez dva dni tudi sama pozitivna brez enega pravega znaka korone. Par krat je zakašljala. In to je problem pri otrocih, da ima korono in sploh ne veš, da jo ima. Poleg seveda, dejstva, da starši pošiljajo bolane otroke v vrtec in šolo. Iz prve roke vem, da je veliko netestiranih bolanih v šolah, ki so par dni kasneje pozitivni...
Heh tale je dobra:
Koliko otrok do 12 let gre lahko brez PCT kamorkoli, razen v šolo
Ce je zgodba na prejšnji strani real, potem pošiljajo celo pozitivne otroke v šolo.Poleg seveda, dejstva, da starši pošiljajo bolane otroke v vrtec in šolo. Iz prve roke vem, da je veliko netestiranih bolanih v šolah, ki so par dni kasneje pozitivni...
Jutri imam pregled na poliklinikiZdravstvo je slo že na kolena. Kličejo dijake na pomoč. Za to smo malo pozni... Ampak vse bonv redu. Kolika panje verjetnost da ga boš glih zdele rabil.