da trenutno razen petelinjenja ni mogoče kaj več
Protestno naj se tvoji otroci šolajo od doma.
Pa še kolesariš lahko
da trenutno razen petelinjenja ni mogoče kaj več
Protestno naj se tvoji otroci šolajo od doma.
Pa še kolesariš lahko
Ti si v bistvu heroj, saj biješ bitko z nami nevedneži in nam razlagaš kakšni bedaki smo.Tud ok. Idiotom vam pač ni jasno, da trenutno razen petelinjenja ni mogoče kaj več (razen skoka iz aviona brez padala).
Jaz svoja prepričanja in mnenje vsaj povem na glas (na forumu in širše,pač kolikšen imam doseg). Se ne slepim, da bom spremenil svet ali ukrepe. Bolj se mi smilijo tisti, kateri vedo, da to početje nima smisla, pa se obenem ne vprašajo, zakaj to sploh počnemo, temveč zvesto sledijo.
Tako da dragi Janez40 ,patetik si kvečjemu ti, ko z praznim pogledom in prazno glavo, nemo čakaš, kaj ti bo gospodar serviral.
Sicer tudi jaz z petelinjenjem po forumu in v svoji družbi ne bom spremenil ničesar. Se pa vsaj zavedam, da to, kar trenutno počnemo ni vredu.
Torej ni tako hudo, če tako zlahka pozabiš na svoje principe.Če to nebi ekonomsko ogrožalo moje družine, ter rušilo 14let truda, katerega vlagam v "biznis", bi ja.
Sicer bi z maskami bolj tezko jedli.Dokler bo tako stanje(komentar iz rtvslo)…:
V jedilnici hotela se 200 gostov naenkrat prehranjuje brez mask. V hotelskem bazenu se jih kopa 200 brez mask. 80% njih starejših od 60 let.
Važno, da sedemletniki v razredu sedijo z maskami.
…Ne bi smel noben razsoden ucitelj, ravnatelj, minister in stars podpirat tega fasizma v solah.
Naj prvo stisnejo 60 + letnike, potem pa gredo po starostni lestvici dol, ne pa obratno.
A tebi še vedno penziči ob vsakem obisku trgovine rinejo v tebe in ti dihajo za vrat?Saj, rizicni veselo naokoli, deco pa se maltretira…
Potem bi jih morali podaljšati v naslednje leto, kar jim pa tudi ne dišiSicer pa bi lahko vlada ukrepala prej in recimo "zamrznila" uporabo bonov za te zadnje krompirjeve pocitnice
Razumem, da Pocivalsku ne disi,Potem bi jih morali podaljšati v naslednje leto, kar jim pa tudi ne diši
Zanimivo razmišljanje. Jaz tudi menim, da bi lahko še kakšen ukrep prej sprejeli, hkrati pa še vedno menim, da bo tudi ta ukrep pomagal preprečiti nekaj okužb. Recimo primer: moj froc je sedaj v karanteni, ker so starši zboleli in froca poslali v šolo. Šele ko je froc zbolel, je ostal doma. No, če bi testirali prejšnji teden, bi froca v ponedeljek zjutraj domov poslali in cel razred ne bi bil v karanteni, da ne pišem o tem, da sedaj čakamo ali bo naš kaj dobil ali ne. Zaradi takih debilov imamo sedaj take ukrepe. Točno take kot si jih zaslužimo.sad pa tudi jest5
Sam tudi ne mislim, da so maske in palčka nekaj najhujšega kar se lahko zgodi mojim otrokom. Nista iz sladkorja, pa niti ju to ne bo "travmatiziralo" ali karkoli podobnega. Otroka tudi nista napumpana z nobeno anti propagando. Še poizkusili smo teste, da bi učiteljem in pedagogom olajšali delo (niso oni krivi za to, in jebanje z moje/naše strani, ne bo iz tega nobene dodane vrednosti).
Problem pri meni je samo vrstni red katerega postavljajo vladajoči.
Zanimivo razmišljanje. Jaz tudi menim, da bi lahko še kakšen ukrep prej sprejeli, hkrati pa še vedno menim, da bo tudi ta ukrep pomagal preprečiti nekaj okužb. Recimo primer: moj froc je sedaj v karanteni, ker so starši zboleli in froca poslali v šolo. Šele ko je froc zbolel, je ostal doma. No, če bi testirali prejšnji teden, bi froca v ponedeljek zjutraj domov poslali in cel razred ne bi bil v karanteni, da ne pišem o tem, da sedaj čakamo ali bo naš kaj dobil ali ne. Zaradi takih debilov imamo sedaj take ukrepe. Točno take kot si jih zaslužimo.
Ampak glavno, da ste nekateri glasni po spletu in mešate drek, da še bolj smrdi, kot bi bilo treba.
Za razliko od tebe, jaz nisem ultra strokovnjak na vseh področjih in priznam, da nimam pojma.Pa daj, odgovori mi še na to, koliko misliš, da se bo zmanjšala obremenitev SBjev in intenzive, na račun testov v šoli (v primerjavi z tem kar smo imeli oz še imamo do srede).
Morda kaka karantena manj, ali pa še to ne.
Za razliko od tebe, jaz nisem ultra strokovnjak na vseh področjih in priznam, da nimam pojma.
Vem pa, da bi moj froc bil danes na dveh nogometnih tekmah (ki jih je komaj čakal) in da bi normalno hodil v šolo drugi teden, če bi bili testi v izvedbi že v ponedeljek. Pa včeraj bi bil tudi na obisku pri dedku in babici.
Ampak tebi take stvari itak nič ne pomenijo, nje. Važno, da se meša drek.
Kaj boš pa ti naredil, če bo cepljenje otrok pogoj za šolanje? Enako kot sedaj, boš pizdakal po forumu, otroke pa cepil, ker je biznis pred njimi. Toliko o tvoji načelnosti.Velike upe polagaš na tele teste.
Tu enostavno predpostavljaš, da bi takle test v šoli, bil pravilo izveden in da bi pokazal pozitivno. Morda bi, morda bi bila pa samo zajebancija v razredu in neko "frajerišenje".
Sam zelo razumem testiranje otrok, ko kažejo znake bolezni ali imajo kake simptome. Če starš pošlje vidno bolanega otroka v šolo/vrtec, je pa itak druga zgodba, katero ne bo nobeno testiranje rešilo (morda tisto v ponedeljek, ker sreda in petek ne rešujeta več razreda pred karanteno).
In kaj boš naredil, ko bo Janez ali nekdo z vrha rekel, če od 1 razreda dalje ne bo pikice, bo šolanje od doma?
Če se ne bo slišal glas kritikov že pri malenkostih kot so sedaj, verjemi, da nas v prihodnosti ne čaka nič dobrega.
Nisem teoretik zarot, vendar nas je v skoraj 2 letih epidemije marsikaj pričakalo. Večina nemo sprejema, ker je to pač "potrebno" in se ne spodobi/sme kritizirat. Vse v imenu virusa, pa naj bo smiselno ali ne (občine, maske v gmajni, zaprte šole in storitve,.....).
Glej, tu mi2 ne bova prišla skupaj. Sam menim, da bo testiranje šolarjev dodalo par % boljšo epidemiološko sliko. Ampak, glede na to, da bi nam ukrepi, kateri bi delali veliko razliko ne pridejo na misel prvi (omejevanje necepljenih starejših) , je pa najmanj žalostno.