Drigic mu pa kolebnico obljubi za dedka mrazaMoj froc se že 4 dni skriva v predalu pod posteljo, ko sem mu povedal, da se bo moral testirati za v šolo.
Pa včeraj je šel v trgovino po štrik. Me zanima zakaj ga rabi.
vsak dan imaš 3000+ takih, ki mislijo da verjetnost ni prav velikaTej kateri nismo zboleli in nimamo prav velikih predispozicij, za filat zdravstveni sistem............
Pa zavedam se, da zna bit, da potegnem "dobitno" kovid srečko........samo ta verjetnost ni prav velika, tako da tveganje sprejemam......
Še kaj?
vsak dan imaš 3000+ takih, ki mislijo da verjetnost ni prav velika
Pa upaj, da boš imel zaradi takih, kot si ti, sploh na razpolago posteljo in respirator.Glej, koliko od teh vsakodnevnih 3000 pristane na aparatih?
Koliko od teh je pod 60?
Če danes odpustimo vse pod 60 iz bolnišnic, kateri so tam zaradi kovida, nimamo nekega občutnega izboljšanja.....
Če pa gledamo intenzivo (pod 60), pa je ta del sploh bolj kot ne zanemarljiv.
Sam se zavedam, da če bom kdaj potreboval bolnišnico in respirator, da bo to popolnoma moja krivda. To tveganje sprejemam. Vsakič ko sedem v avto tvegam več. Vsakič ko se ukvarjam z določenimi hobiji tvegam več.....
Sprejemam tveganje.
Kaj ma veze kaj je blo do 2020?Le kako je človeštvo preživelo pred 2020?
Takrat je zbolevalo krepko več otrok, bolnišnice so filali pa prav enako kot seda......v rangu statistične napake.....
dejstvo je, da maska na otroku moti starše, otrok pa ne.Copate se primerja z masko? Ja bravo
Seveda mora bit prav nameščena...upam da je to že večini jasno po skoraj 2h letih...???Maska mora bit pravilno namescena, drugace pomaga en k in je samo nagobcnik. Mogoce pa Jave to pase, da so bolj usluzni mali?
Copat ovira ozroka pri razvoju v prvi triadi, tako kot maska?
Kaj ma veze kaj je blo do 2020?
Zaj smo v tem dreku, da bojo šole odprte samo s testiranjem. Kaj ma veze kaj je Davinci reko pa kaj je Einstein pogruntal. Pa koga je Noe na barko povabo. Popolnoma nobene veze nima s trenutno situacijo.
Zdaj smo al testirat in v šolo al pa doma. Če bote pizdili dalje bo samo še doma.
Polno je takih in podobnih izjav stroke, pa nihce ne uposteva.Seveda mora bit prav nameščena...upam da je to že večini jasno po skoraj 2h letih...???
A poštevanke in abecede se ne da učit z masko?
Vem ja da steni razlagam, oziroma ne, stena bi prej razumela.
VSAJ V ŠOLI BOJO!!!!
Če že z malimi tiskami nisi razumel prebranega.
Pa smo lahko ovce in nevem kaj vse. Vsaj froci bojo meli normalno izobraževanje in prijatelje in to kaj spada zraven.
Vaši (ki se mi zelo smilijo, da majo take starše) ko niso ovce bojo pač sami doma sedeli in bulili v ekran.
Zaj pa res nevem kdo je tu večja ovca in kdo dela več škode