No vidiš, da razumeš, če hočeš. Vlada ti ponudi opcijo, da ga maš doma ali v šoli. Pa če se strinjaš al ne ko tak bo. Če ti še ni jasno, da so jim ble vse slabosti prikazane, vse kaj bo težko izvedljivo itd.Daj, potem pa pojasni zakaj bi bili lahko samo zaradi testov v šoli?
Zato ker je neki bedak na vladi tako rekel in zagrozil.
No vidiš, da razumeš, če hočeš. Vlada ti ponudi opcijo, da ga maš doma ali v šoli. Pa če se strinjaš al ne ko tak bo. Če ti še ni jasno, da so jim ble vse slabosti prikazane, vse kaj bo težko izvedljivo itd.
Ampak ti boš vseeno izbral opcijo, da otrok ni v šoli. V isti sapi boš pa pizdil kak smo meli po nepotrebnem šolanje na daljavo in kaka škoda se dela frocom.
Enim vam res nič ne paše, ne bi palčke, nebi pikeca, nebi ukrepov, ne bi šel v bolnico pomagat, ne bi razmišlal, ... Edino kaj bi je pizdil po forumu.
Sem te že vprašal, pa odgovora nisem dobil razen praznih besed v rangu antivaxerjev.Se pravi, ko bo tebi janez rekel jej drek zaradi kovida ga boš? Pomaga sicer ne ničemur, smo pa tako rekli.
Waw, res waw............
In šole bi bile lahko odprte z palčkami in maskami ali celo brez. Na problem prezasedenosti bolnišnic (zaradi tega uvajamo pravzaprav vse ukrepe), ne vpliva pa praktično nič.
Občutki nimajo veze. Pogoji so taki kot so, pa se lahko z njimi strinjamo ali ne. Lahko protestiralo, pisarimo, prosimo, nima veze, vlada je naredila po svoje. Kot starš otroka imaš le dve možnosti. Katero bi izbral ti?Eni dajejo obcutek kot da so dejansko hvalezni vladi da je pustila sole odprte, ker na terenu je ocitno izredno stanje in ne vem kaj se vse…
Sem te že vprašal, pa odgovora nisem dobil razen praznih besed v rangu antivaxerjev.
Kaj naj povprečen starš z otrokom v OŠ naredi od srede naprej? Starš ve, da maske in testiranje nima posebne pameti, enako bodo v karanteni, enako bodo okuženi, itd. Vlada je postavila pogoje od katerih ne odstopa. Otrok gre lahko v šolo ob opuštevanju trapastih pogojev ali ostane doma pred zaslonom. Druge opcije ni.
Kaj naj torej starš naredi? Konkretno prosim. Ne nakladaj o starejših, ki se ne cepijo, itd. Ker nima nobene veze s sredo.
Ti bi v obdržal otroka zaprtega doma pred zaslonom in pustil službo, ker nadomestila ne dobiš? Ali bi ga poslal v šolo, kjer bo delal po navodilih? Ali bi naredil kaj tretjega, kar bo spremenilo sredo kako?
No si vse povedal. Strinjaš ali ne, naredil boš kot želi vlada. In v enakem košu smo vsi, pa se lahko tukaj razpočijo junaki o neumnih ukrepih. Še vedno jih bodo upoštevali, ker opcij drugih ni.Kaj pa naj bi naredil?
Imam 2 šoloobvezna otroka, oba bosta nosila maske in oba se bosta samotestirala.
Obema sem pojasnil kako in kaj, pa skupaj smo preizkusili samotestiranje, da bosta vedela kaj jih čaka (6 in 9 let). Tudi za to stanje ne krivim učiteljev/ravnatelja/.....
Njim bom poizkusil čim bolj olajšati zadevo.
Poleg službe, imava z ženo še 2 podjetji in si ne morem privoščiti izostanka in šolanja na domu.
To pa ne pomeni, da ukrep podpiram in da se z njim strinjam. Sam ne vidim problema, da bi neki učitelj ali strokovni delavec testiral mojega otroka. Verjamem da obstaja še veliko hujšega, kot je to testiranje in maskiranje.
Mi je pa vseeno debilen ukrep, kateri razen tega, da ima sam sebi namen, ni merljivega učinka.
Ti si jo že začel prav nosit, al jo maš še kar pod nosom?Seveda mora bit prav nameščena...upam da je to že večini jasno po skoraj 2h letih...???
A poštevanke in abecede se ne da učit z masko?
Tko nekak je to.Kaj pa naj bi naredil?
Imam 2 šoloobvezna otroka, oba bosta nosila maske in oba se bosta samotestirala.
Obema sem pojasnil kako in kaj, pa skupaj smo preizkusili samotestiranje, da bosta vedela kaj jih čaka (6 in 9 let). Tudi za to stanje ne krivim učiteljev/ravnatelja/.....
Njim bom poizkusil čim bolj olajšati zadevo.
Poleg službe, imava z ženo še 2 podjetji in si ne morem privoščiti izostanka in šolanja na domu.
To pa ne pomeni, da ukrep podpiram in da se z njim strinjam. Sam ne vidim problema, da bi neki učitelj ali strokovni delavec testiral mojega otroka. Verjamem da obstaja še veliko hujšega, kot je to testiranje in maskiranje.
Mi je pa vseeno debilen ukrep, kateri razen tega, da ima sam sebi namen, ni merljivega učinka.
Takšne kot so ostali. Ubogali bodo, ker želijo delati in biti plačani. Alternativa je hudičevo slaba za posameznika, dosegel pa ne bo nič.Malo me skrbi kaksne pedagoske delavce imamo
Je zataknjena čez nos......ko tvoje pajkice v ritTi si jo že začel prav nosit, al jo maš še kar pod nosom?
tudi mene. da iz šole spustijo družbeno neodgovorne osebe tipa antivaksar, to ni za nikam, taki pedagogi.Malo me skrbi kaksne pedagoske delavce imamo
In če bi se, bi imeli šolanje od doma, nad katerim bi spet jamral. V drek bi pa stlačili vse otroke in starše. Ni vse A ali B.Postarji so rekli ne pct, zakaj ucitli ne enako? Deci kovid ni nevaren, nosenje mask je bedarija ker je noben ne nosi pravilno, kaj sele prva triada. Whats the point torej? Razen da se gre spet za neumno izsiljevanje vlade
Haha to je bla pa zmaga ded pametn po forumu ko nevem kaj kak se uklanjamo vladi itd, a v sredo mu grejo froci v šolo maske nosit in se palčkat ker more delat
Torej si popolnoma ista ovca kot mi vsi
Lepo si se self-ownal.