Boli njega za otroke ki bodo najebali, glavno da “ima” pravynos
Ti živiš v črno-belem svetu ?
V kleti je bolj malo barv.
Sej zato pa odlicna odlocitev vlade. Pricakujem, da bodo a) Hoteli vseeno otroka na vsak nacin poslati v solo, ker je to njihova ustavna pravica, b) Da bodo hoteli placano odsotnost iz sluzbe, da bodo z otroci domaTo pa bo sedaj problem za antivaxerje/maskarje.
Namreč ravno oni so tudi najbolj proti šolanju od doma in seveda tudi proti vsem ostalim ukrepom. Bodi proti vsem pa si kul.
Ja... oš je obvezna. Kar se mene tiče imajo na daljavo eno učiteljico za vse razrede. Za kvalitetnejši pouk bo treba pa it s tokom. Al bodo vsi drugi najeb.al?Torej učitelji naj organizirajo dvojno delo zaradi sončkov? Zanimivo kam smo prišli.
V AT se sicer testirajo, a mask mes poukom ne rabijo.
poleg tega pa:
More than 7,500 children have been withdrawn from school for this academic year, the education ministry says.
Ja pa krucefiks, kje najdeš ti te twite, pa vse skp? Cepili za hec? Pa ti si bolan v glavo, jebomater da si.
Al pa vas, k brez pomisleka tem twitm pelete in verjamete.Tako dohtarco bi treba na gobec. To je manipulacija otrok
Kok imaš otrok? Da vidim, če si sam brihten ali dejansko veš o čem teče debata.Ker nasi so bolj woke
Kje to piše ?Pa sej je spodaj en napisal da je treba pobit jih, tak da, problem solved
Mal težko si pod 12 let na wax/antiwax. Pa pustiva zdej bedake, z odločbami in oh in sploh. Ti bodo vedno problem. Prva triada je dejansko problem, ker oni se pa res ne morjo samotestirat. Sekretar pač bluzi.Se cist strinjam da je debilizem. Sem nalasc pretiraval v stilu antiwaxer starsev Sam da ne bos mislil v skupini s starsi sem dejansko dobil ta predlog. Da ne bo noben pipal njenega otroka in da se otrok v 3. Razredu ne bo testiral sam.
Btw, so dali zdaj na izbiro. Ali maske in testi ali sola od doma. Se lahko vsak sam odloci.