Bi ti enkrat odgovoril na vprašanje? Predvidevam, da je odgovor 0.lahko odgovoriš ynos preden se ti triko zapentla
Bi ti enkrat odgovoril na vprašanje? Predvidevam, da je odgovor 0.lahko odgovoriš ynos preden se ti triko zapentla
Se prav se je tvoj 6 letni otrok sposoben pravilno samotestirat?tvoja predvidevanja so kot običajno napačna, k tnx bye
Kje? Zunaj pred solo pod deznikom?Prva dva razreda itak starsi pripeljejo v solo. Naj naredijo tako, da starsi testirajo prva dva razreda na licu mesta v šoli pred poukom. Od tretjega dalje pa res ni noben problem.
Zdaj pa razni darjani in Ybt-kojikurci pri pisdimaterni nehate že bluzit in začnite glave uporabljat. Če jih ne znate, pa pod giljotino z njimi.
Otroci so skupine ki se daleč najbolj mešajo med seboj, se stem kužijo in to prenašajo domov. Ne rečem da bodo vsi otroci pomrli. Trenutno imamo v našem kolektivu 5 okužb, in sleherno okužbo je domov prinesel njihov otrok. Osnovnošolec, srednješolc, ni pomembno.
Pa kurci zabiti na kozlaje mi že grete z vašim bluzenjem.
P.s.
Pa sory za vse kletvice, težki časi so za mano...
Meni je povsem logično, da je bilo več okužb po počitnicah. Tri dni se ni moglo niti priti do testa, nabralo se je testirancev, razne toplice so bile nabito polne. In ne boš verjel, na počitnicah nisi zaprt v stanovanju.Zanimivo ker so bile pred kratkim počitnice in do počitnic je bilo med otroci manj okužb kot po počitnicah ko je nastal takoj val:
Poglej priponko 50209
... le kako to da je 2. novembra kar naenkrat naraslo število okuženih otrok? Inkubacijska doba virusa je povprečno 5-6 dni, torej so se okužili med počitnicami. Pa ja niso ilegalno hodili v šolo kot mi v zadnjem lockdownu v gostilne in sedaj na skrivna martinovanja (pa koline pridejo, pa veseli december)? Titi otroci, titi šola. Čimprej zapret ker statistika jasno kaže trend ...
Meni je povsem logično, da je bilo več okužb po počitnicah. Tri dni se ni moglo niti priti do testa, nabralo se je testirancev, razne toplice so bile nabito polne. In ne boš verjel, na počitnicah nisi zaprt v stanovanju.
Tukaj spet brcaš v kamn.Dejansko se kaže celo obratna stvar, da so otroci doma bolj razpuščeni in je zapiranje šol kontraproduktivno. Vsaj tako kažejo vse analize na podatkih ki so na voljo.
Tukaj spet brcaš v kamn.
Da iz obiskov in druženja med počitnicami potegneš, kako bodo otroci razpuščeni ob morebitnem pouku na daljavo
V bistvu bi zdaj, gledano čisto iz epidemiološkega vidika zelo prav prišel en lockdown za čas ene inkubacijske dobe, da se številke malo umirijo. Sam klinc je zdaj otroke poslat na šolanje od doma, ker si jih prejšnje šolsko leto držal bistveno predolgo doma. Pa smo spet pri v prazno ustreljenih metkh. Izvidnico smo strelal z rafali, zdej pa municije zmanjkuje, ko prihaja glavnina.
Učiteljem naj eden razloži, saj oni ne razumejo! JJ ni treba nič razumet.Naj jajotu en razloži, kaj to pomeni samotestiranje. Za bonus pa naj jajo pove, kako si predstavlja to samotestiranje v prvih dveh razredih. Po možnosti celo pravilno izvedeno
JJ ni treba nič razumet