Zakaj testirat 6, 7, 8, 9, 10 in 11 letnike sploh?
Gonilo epidemije je 60+ staro, mi se pa na otroke fokusiramo.........
Idiotizem prve kategorije.
Še enkrat poglej slikco in preberi katere starostne skupine so trenutno gonilo za epidemijo.
Kar si napisal 60+ je seveda popolna laž.
Gonilo epidemije so trenutno v starostni skupini od 5 pa do 50 let.
Še enkrat...in? Tvoj idol je držal otroke doma že čist preveč, zdej to ni več na voljo. Tko da najlaži je izdriskat neizvedljiv ukrep in pol s prstom kazat na šolnike.... Ministrica Kustec pa nič.... Mal se vam podirajo stvari.Še enkrat poglej slikco in preberi katere starostne skupine so trenutno gonilo za epidemijo.
Kar si napisal 60+ je seveda popolna laž.
Vlada je glede na trenutno epidemiološko situacijo sklenila, da se bo samotestiranje od ponedeljka, 15. novembra, izvajalo obvezno za vse učence v prostorih šol. To se bo izvajalo trikrat tedensko in pod nadzorom strokovnih delavcev, je na novinarski konferenci povedal državni sekretar na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Damir Orehovec. Za učence in dijake sta tako na voljo dve možnosti: samotestiranje v šoli in uporaba ustreznih mask ali pa izobraževanje na daljavo.
"To bo veljalo za vse tiste učence in dijake, ki ukrepov ne bodo upoštevali," je pojasnil Orehovec. Šole bodo zanje morale zagotoviti možnost izobraževanja na daljavo, in sicer glede na organizacijske in tehnične zmožnosti posamezne šole, je poudaril.
Torej učitelji naj organizirajo dvojno delo zaradi sončkov? Zanimivo kam smo prišli.
Se cist strinjam da je debilizem. Sem nalasc pretiraval v stilu antiwaxer starsev Sam da ne bos mislil v skupini s starsi sem dejansko dobil ta predlog. Da ne bo noben pipal njenega otroka in da se otrok v 3. Razredu ne bo testiral sam.
Kere ideje..... Dej pomnoži tole v eni šoli s 60 plus 60 in si predstavljaj ta kaos.
Boli njega za otroke ki bodo najebali, glavno da “ima” pravynos
Ti živiš v črno-belem svetu ?
V kleti je bolj malo barv.
Sej zato pa odlicna odlocitev vlade. Pricakujem, da bodo a) Hoteli vseeno otroka na vsak nacin poslati v solo, ker je to njihova ustavna pravica, b) Da bodo hoteli placano odsotnost iz sluzbe, da bodo z otroci domaTo pa bo sedaj problem za antivaxerje/maskarje.
Namreč ravno oni so tudi najbolj proti šolanju od doma in seveda tudi proti vsem ostalim ukrepom. Bodi proti vsem pa si kul.