Dobro je napisala. Jaz sem predstavnik staršev enega razreda OŠ. Nekateri forsirajo, da pošljemo sporočilo ravnatelju, kao v imenu razreda. Ne pustim. Kdor želi lahko pošlje sam, obenem pa sem pozval naj ne težijo ravnatelju, ker ne bodo nič pri njemu dosegli, niti ni nič kriv.
V grciji dobis QR kodo cepljenja za 300evrov.Medtem v at skoraj 12k okuzb, pa so precepljeni, se testirajo, preverjajo pct…
Kdaj bo naumil svet da to pac ni nacin?
PC po novem.Medtem v at skoraj 12k okuzb, pa so precepljeni, se testirajo, preverjajo pct…
Štetje okužb je popolnoma zgrešeno, ker je že dolgo jasno, da se okužujejo necepljeni in cepljeni. Žal. Virus ima prosto pot in, če se nočemo zapret, jo bo imel tudi v prihodnosti. Edina važna postavka je stanje v bolnišnici, kar mi recimo ne gre skupaj z ukrepi na Danskem, kjer so bolnice praktično prazne (ravno zaradi cepiv), medtem ko zaradi okužb delajo že čisto paniko. Če pa so ob 85% precepljenosti polne tudi bolnice do vrha in še čez, potem pač cepiva ne rešujejo nič in smo nazaj na začetku.Medtem v at skoraj 12k okuzb, pa so precepljeni, se testirajo, preverjajo pct…
Na Danskem je pred kratkim začelo naraščanje okužb. Bolnice se filajo s 2-3 tedenskim zamikom.Štetje okužb je popolnoma zgrešeno, ker je že dolgo jasno, da se okužujejo necepljeni in cepljeni. Žal. Virus ima prosto pot in, če se nočemo zapret, jo bo imel tudi v prihodnosti. Edina važna postavka je stanje v bolnišnici, kar mi recimo ne gre skupaj z ukrepi na Danskem, kjer so bolnice praktično prazne (ravno zaradi cepiv), medtem ko zaradi okužb delajo že čisto paniko. Če pa so ob 85% precepljenosti polne tudi bolnice do vrha in še čez, potem pač cepiva ne rešujejo nič in smo nazaj na začetku.
Pa se ravno zaradi cepiv ne bi smele v taki meri, da sesuje zdravstvo. Ker, če tudi tu ne delujejo so res popolnoma zanič.Na Danskem je pred kratkim začelo naraščanje okužb. Bolnice se filajo s 2-3 tedenskim zamikom.
Medtem v at skoraj 12k okuzb, pa so precepljeni, se testirajo, preverjajo pct…
Je pa sedaj že jasno, da je pomembna tista ploščina pod krivuljo, saj se spomniš anede?
Saj se vidi kdo umira, te se naj izolira, ne pa otroke posiljuje z maskamiin kaj je po tvojem pravi način? daj razsvetli nas
Ja ploščina pod krivuljo pomeni število prebolelih. Ta del tebi nikakor ni bil jasen in ti očitno tudi sedaj ni.
Jebemu, feniks je vstal. A ti je tipkovnca crknla al si kje protestirou prou gajstn?Burno na posvetu ravnateljev, ministrstvo bo preučilo njihove predloge | 24ur.com
Nikakor nismo proti ukrepom in samotestiranju, so na svoji novinarski konferenci, kjer se je zbralo okoli 200 ravnateljev, sporočili predstavniki šol in dodali, da pogoji ministrstva v praksi niso izvedljivi. Po dveh urah pogovora z ministrstvom so se ravnatelji celo uprli in prekinili video...www.24ur.com
Malo se pa vseeno bunijo. Srecno.