Jaz avta, ki ma tako butasto konstrukcijo vodil zadaj (primerno za obdobje hladne vojne) ne bi kupil ne glede na ostale faktorje.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Poglej, z veseljem prebiram tvoje poste, ampak tukile si pa mal mim kiksnu..
Si sploh vozu Cruza?
Jaz sem imel 1.6 testnega; poraba je bila pod 10, pa ga nisem šparal (@tisti, k mi ga je posodu: ga tud nisem teral, sam zanimal me je, kak se je z Cruzom vozt 160 )..
Skratka, poraba je bla dobrih 9 litrov. Cruze z 1.8 motorjem tudi pije po 10l; to govorim, ker je to isti motor kot v Insignii; mi jo imamo, 1.8; 140km, pa imamo vgrajen plin (vemo, da plin več kuri), pa je poraba še vedno pod 10l...
Kar se pa plastike tiče, je pa že nekdo omenu; plastiko med vožno tipaš-šlataš? Pa notr niti ni tako grd; če bi rad videl grdo notranjost, se vsedi v novega osnovnega Clio-ta. Tisto je grdo
Kar se pa klime tiče; pa se ne spomnim točno, kako je blo..
Skratka, meni se zdi, da je čisto spodoben avto za svoj denar.. Treba je vedt, da niso vsem všeč razni G5, G6, Octavie itd, itd...
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
ah dejte no - jaz ne dam niti pod razno čez 5k€ za ta klinčev pleh (se že 6 let uspešno vozim z avtom (l.1990), kupljenim za 1.300€ in to zelo udobno). Pri teh novih jajcih se sploh še serijskih napak ne pozna. Kupiš avto za 15.000€ (keša fu£), seveda ga moraš nujno kasko zavarovati (spet plačuješ za nekaj, kar se sploh še ni zgodilo - stran vrženega keša fu£), po 5 letih je vreden samo še 6.000€, ker je itak trg prenasičen z vsem. WTF?! Jaz pravim: Raje dobro staro kot pa slabo novoSmešno je, ko mi eni pametujejo kao-"pa dej fukn stran ta jajca požrešna, pa si kupi en nov avto. A veš, kolk mam jest povprečno porabo 6l"..Pa p.e.e.s.d.a - jest ne bom v 20 letih dal tolk za benz kot pa ti za sam strošek avta (krediti, kasko, razne turbine, itd.).