Citat:
Uporabnik hermann pravi:
jaz se bom pač s temi mišelinkami vozil, pa ti super duper ne vem kakšne gume na tvojem avtu ne bojo nič pomagale, ko bom priletel vate
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ma jaz sem že z letnimi po snegu pa ni tak bavbav, pač, kot že rečeno 100x, se prilagodi vožnjo razmeram...
Fak noo,kakšne neumnosti ti pišeš...
In kako po tvoje prilagodiš vožnjo razmeram,če z letnimi gumami že pri rahlem klančku ne moreš speljat niti izpred semaforja??
Nažalost takšnim kot si ti niti sto varnih voženj ,treningov vožnje..ne pomaga...
Občutek je tisti ki ga imaš ali pa nimaš.
To ni propagiranje vožnje z letnimi gumami , resnica pa je da če ni res nek extra in ogromna količina snega,se da čisto spodobno peljati z letno gumo. Poudarjam da odsvetujem ,ampak kdor vehementno zatrjuje da še speljati ne more ,se pa naj resno zamisli nad svojimi vozniškimi sposobnostmi.
In hvala bogu že kar nekaj let v Sloveniji ne vemo kaj je prava zima. Že sedaj tistih par ur sneženja in kakor opažam imate vsi najbolj fency zimske gume ,in najbolj pomembno vsi imate za vas najbolj bistveno , seveda najdražje gume , pa kaj se dogaja v teh par urah sneženja..?? Katastrofa ! prometni kolaps ob parih snežinkah. !
P.S.
Če se bo kdo bolje počutil ,mu lahko zrihtam samo in izključno najdražje zimske gume. ! Če bo prepoceno bom pa dvignal maržo. !
Bistvo bo ,da se boste počutili the best ker boste imeli kao najboljše gume.
lp
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Saj pravim.. Meni je zelo zagonetno, kako to, da smo pred 30 leti vozil, v pravih zimskih razmerah, brez, fancy pomagal z šrot gumami, če jih primerjamo z današnjimi, pa je bilo zastojev precej manj na cestah... Danes pa padejo 3 snežinke na m2, pa že vse stoji, drsi in po strani pleše...Morda pa se odgovor skriva v vprašanju... Ali jaz vozim avto ali avto vozi mene.. ?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ma jaz sem že z letnimi po snegu pa ni tak bavbav, pač, kot že rečeno 100x, se prilagodi vožnjo razmeram...
Fak noo,kakšne neumnosti ti pišeš...
In kako po tvoje prilagodiš vožnjo razmeram,če z letnimi gumami že pri rahlem klančku ne moreš speljat niti izpred semaforja??
Nažalost takšnim kot si ti niti sto varnih voženj ,treningov vožnje..ne pomaga...
Občutek je tisti ki ga imaš ali pa nimaš.
To ni propagiranje vožnje z letnimi gumami , resnica pa je da če ni res nek extra in ogromna količina snega,se da čisto spodobno peljati z letno gumo. Poudarjam da odsvetujem ,ampak kdor vehementno zatrjuje da še speljati ne more ,se pa naj resno zamisli nad svojimi vozniškimi sposobnostmi.
In hvala bogu že kar nekaj let v Sloveniji ne vemo kaj je prava zima. Že sedaj tistih par ur sneženja in kakor opažam imate vsi najbolj fency zimske gume ,in najbolj pomembno vsi imate za vas najbolj bistveno , seveda najdražje gume , pa kaj se dogaja v teh par urah sneženja..?? Katastrofa ! prometni kolaps ob parih snežinkah. !
P.S.
Če se bo kdo bolje počutil ,mu lahko zrihtam samo in izključno najdražje zimske gume. ! Če bo prepoceno bom pa dvignal maržo. !
Bistvo bo ,da se boste počutili the best ker boste imeli kao najboljše gume.
lp
Pa se ti zavedaš kakšne blesarije pišeš? In pokaži mi kje sem pisal, da so dobre samo najdražje zimske gume? Bi pa tebe rad videl, se lahko dobiva na moji relaciji pa ti par mini klančkov pokažem. Če jih spelješ z letno gumo brez da končaš v jarku dobiš za večerjo...prav? Pa da te vidmo pametnjakoviča.
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Dejstvo je, da so edina prava izbira za zimske razmere zimske gume z dovolj profila, za poleti pa letne. To drži kot pribito.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ksz
In, ce imas celoletne gume gor moras imeti tudi ketne v prtlazniku za policaja? Kako si oni razlagajo pojem celoletne?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Prilagoditi vožnjo razmeram tudi pomeni, da pač ne greš vedno na cesto ali rineš v klanec, ko je le-ta zasnežen, ipd.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
M+S oznaka izvira Nemčije, kjer Mutsch lahko v prevodu pomeni snežna ali blatna brozga. Mišljeno je bilo seveda snežna, v angleščino pa je enostavno narobe prevedeno. Potem pa folk misli, da ima gume za blato. Mimogrede, v svoji razlagi M+S kot kompromisu si se blatu izognil.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
In ko te sneg dobi na poti pač pustiš avto pod klancem a ne?