Pa celoletne gume, ker na električarje se ne daje zimskih gum baje!!Zato pa mora Jabe nabavit 4x4 EVja
Tak pravijo na you Tube
Pa celoletne gume, ker na električarje se ne daje zimskih gum baje!!Zato pa mora Jabe nabavit 4x4 EVja
Obstajajo. In nekaj let nazaj so bile tudi zmagovalke (bolje receno: najbolje ocenjene med celoletnimi) ADAC-ovega testa. Model NBlue 4Season.Nexen celoletne obstajajo? Nekateri kar hvalijo to znamko.
Sedaj je že N'Blue Season 2 zunaj.Obstajajo. In nekaj let nazaj so bile tudi zmagovalke (bolje receno: najbolje ocenjene med celoletnimi) ADAC-ovega testa. Model NBlue 4Season.
Jaz sem imel nexen gume pa mi niso bile všečNexen celoletne obstajajo? Nekateri kar hvalijo to znamko.
Normalno. Ce so dobre za prvo vgradnjo pri porscheju, bodo pa menda tudi za plebejskega bratranca?Kupi novega VW ja in boš dobil Nexen gume na njemu.
Kupi kitajskega MG a pa bo na Michelin kah.
Razumi kdo more.
Kar ni pravilo. Golf Michelin, Passat Bridgestone, Touareg Continental. Tole v zadnjem letu.Kupi novega VW ja in boš dobil Nexen gume na njemu.
Kupi kitajskega MG a pa bo na Michelin kah.
Razumi kdo more.
Katero dimenzijo pa rabiš? Lahko preverim, če jo že delajo v tvoji dimenziji.Aha nisem vedel. Ampak... a jih že lahko kupiš?
Tako je. Odlične celoletne gume. Best price/performance.Obstajajo. In nekaj let nazaj so bile tudi zmagovalke (bolje receno: najbolje ocenjene med celoletnimi) ADAC-ovega testa. Model NBlue 4Season.