Ja, makes sense. Sploh porajtam pri prvem avtu ko menjam iz zimskih na letne, se slednje precej lepse peljejo in so tisje.Vzami najtišje celoletne pa bo.
Ja, makes sense. Sploh porajtam pri prvem avtu ko menjam iz zimskih na letne, se slednje precej lepse peljejo in so tisje.Vzami najtišje celoletne pa bo.
Malce druga dimenzija, 15", Peugeot 207, izkušnje iste, super nakup! Čez par mesecev bodo štele 2 leti.Imam na Renault Meganu 1,5 dci.
Dimenzija 205/55 R16. Sicer Michelin Cross Climate 2.
Poletje in dež BP kot normalno, Edino v močnem sneženju letos pozimi je bilo malo slabše ampak tudi ostali z zimskimi gumami niso ravno blesteli.
Tak da overall OK.
Predvsem me zanima, kako se pnevmatike obnesejo ko je zunaj 35C? Kakšna je celoletna obraba?
Haloo? Avto z 20" platišči, min 200 KM, pa zmanjkalo € za letne in zimske gume?Hvala za odgovore.
Jaz bom imel 20" pnevmatike in iz vaših odgovorov vidim, da ni nobenega zadržka glede nakupa.
Bemvejasi v Zda na terence dostikrat poleti dajejo celoletne, pozimi pa zimskePa saj ne letiš na prvem ovinku iz ceste, sploh z kakšnimi premium celoletnimi. V ZDA se na mustsngih dobis kot prvo vgradnjo.
Imel enako izkušnjo.... Ko moja ni mogla dostavic otrok v vrtec ker zadnji 50m klanec nemoreš z zaletom.Jaz imam tudi na drugem avtu cross climate 2, c4 GP dimenzije 205-55/17, ker delamo tam okoli 15-20kkm na leto. Sedaj so drugo poletje in zaenkrat BP. Tudi v snegu niso tako slabe kot eni strašijo. Imamo kar zajeban klanec do doma z dvema 90 stopinjskima ovinkoma, tako da ne moreš z zaletom. Ko ne pridemo s tem avtom, tudi vsi sosedje z zimskimi ne pridejo...