Celoletne gume...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Jaz mam na mojem tretjem neke Avon celoletne gume dot 1803 - vrhunske... Profil se sploh nič ne obrablja ...
Zadovoljen v glavnem

• Haha
Reactions: koliko in B81

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Na drugem avtu (h getz), s katerim naredimo cca 5tkm na leto, bo treba menjati gume. Sedaj so zimske gor, za nove pa ne vem ali bi zopet kupil zimske ali celoletne? Avto se uporablja zgolj za pot v sluzbo (10 km v eno smer) ter obcasno za v stacuno. Za vse ostalo je prvi avto.

Pred leti so ble celoletne bolj kritizirane, a naj bi bile zdajsne generacije boljse? Sam jih se nisem vozil..

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Na drugem avtu (h getz), s katerim naredimo cca 5tkm na leto, bo treba menjati gume. Sedaj so zimske gor, za nove pa ne vem ali bi zopet kupil zimske ali celoletne? Avto se uporablja zgolj za pot v sluzbo (10 km v eno smer) ter obcasno za v stacuno. Za vse ostalo je prvi avto.

Pred leti so ble celoletne bolj kritizirane, a naj bi bile zdajsne generacije boljse? Sam jih se nisem vozil..
IMHO, za tako malo kilometražo, kupi celoletne...
Jaz imam Kumho celoletne na drugem avtu in je brez problemov...

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113

Jaz bi v takem vrstem redu iskal:

Klik

2. jul 2020
5.060
6.604
113
Jaz sem jih imel na golfu, za zimo. Več dežja kot pa snega.

Definitivno bolj varno, kot se na starih zimskih voziti poleti.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Jaz bi vzel zimske.
poleti naredis tako malo km, da jih ne bos unicil. Po zimi pa vcasih pride prav zimska.
celoletne so slabe na snegu.
Celoletne so pomojem dobre za kak 4x4 SUV, ki se vozi kuca-posao.

lp

• Haha
Reactions: Marxon

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.271
4.097
113
Ne ne
Sem z celoletnimi Vredestainkami šel v sneženju na Pohorje in sem prišel enako kot z zimskimi.
Tako da za po dolini gre BP.
Rajši celoletne pa od kašnega malo bolj premium proizvajalca.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Jaz bi vzel zimske.
poleti naredis tako malo km, da jih ne bos unicil. Po zimi pa vcasih pride prav zimska.
celoletne so slabe na snegu.
Celoletne so pomojem dobre za kak 4x4 SUV, ki se vozi kuca-posao.

lp
Koliko celoletnih si že vozil...

Mi jih imamo na štirih vozilih - je pa res da je snega simbolično.
en dan je padlo malo bolj in moja ni prišla v en mali hrib do vrtca.... no tudi drugi z zimskimi niso.

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
Sedaj so gor neke Kormoranke zimske in so samo za odpis - v dezju tolk drsijo da so ze prav nevarne, snega pa ne vem ce so ga kaj vidle v zadnjih dveh letih, mogoce zjutraj kaksno plundro. Kot sem rekel, za na siht in nazaj, ostalo avto vecinoma stoji.

Verjetno bi potem res vrgel gor ene celoletne, ne bi pa glih kupoval conti & co. Bojo potem gume drazje kot avto . Mogoce Hankook - z letnimi sem bil zelo zadovoljen, sem jih imel na prvem avtu.