Jaz mam na mojem tretjem neke Avon celoletne gume dot 1803 - vrhunske... Profil se sploh nič ne obrablja ...
Zadovoljen v glavnem
Zadovoljen v glavnem
Ti kr na štajerskem ostan s tem avtom, nikar se ne vozi na gorenjsko ...Jaz mam na mojem tretjem neke Avon celoletne gume dot 1803 - vrhunske... Profil se sploh nič ne obrablja ...
Zadovoljen v glavnem
No no.... A nauš dau za pir če pridm k teb?Ti kr na štajerskem ostan s tem avtom, nikar se ne vozi na gorenjsko ...
Pa bom no .... s težkim gorenjskim srcem, ampak ...bom. Ti sam prid ...No no.... A nauš dau za pir če pridm k teb?
Pa bom no .... s težkim gorenjskim srcem, ampak ...bom. Ti sam prid ...
IMHO, za tako malo kilometražo, kupi celoletne...Na drugem avtu (h getz), s katerim naredimo cca 5tkm na leto, bo treba menjati gume. Sedaj so zimske gor, za nove pa ne vem ali bi zopet kupil zimske ali celoletne? Avto se uporablja zgolj za pot v sluzbo (10 km v eno smer) ter obcasno za v stacuno. Za vse ostalo je prvi avto.
Pred leti so ble celoletne bolj kritizirane, a naj bi bile zdajsne generacije boljse? Sam jih se nisem vozil..
Jaz bi v takem vrstem redu iskal:Na drugem avtu (h getz), s katerim naredimo cca 5tkm na leto, bo treba menjati gume. Sedaj so zimske gor, za nove pa ne vem ali bi zopet kupil zimske ali celoletne? Avto se uporablja zgolj za pot v sluzbo (10 km v eno smer) ter obcasno za v stacuno. Za vse ostalo je prvi avto.
Pred leti so ble celoletne bolj kritizirane, a naj bi bile zdajsne generacije boljse? Sam jih se nisem vozil..
Po parkiriscu od Spara k si polnilnice iskal.Jaz sem imel celoletne na Voltu, naredil z njimi skoraj 70k km
Koliko celoletnih si že vozil...Jaz bi vzel zimske.
poleti naredis tako malo km, da jih ne bos unicil. Po zimi pa vcasih pride prav zimska.
celoletne so slabe na snegu.
Celoletne so pomojem dobre za kak 4x4 SUV, ki se vozi kuca-posao.
lp
v en mali hrib do vrtca niso prišli z zimskimi gumami?en dan je padlo malo bolj in moja ni prišla v en mali hrib do vrtca.... no tudi drugi z zimskimi niso.