Ima jih traktor s plugom, ponavadi samo na sprednjih kolesih .A kdo dejansko uporablja verige pri nas? Ne vem če sem že koga videl z verigami.
Ampak, v teh časih pa 4motion pride prav...
Jernej
Ima jih traktor s plugom, ponavadi samo na sprednjih kolesih .A kdo dejansko uporablja verige pri nas? Ne vem če sem že koga videl z verigami.
Ti se kr tolaži. Vsak normalen ne bi spustil žene z otroki v sneg s celoletnimi gumami.hehe
mene je moja tudi nadrla kaj ima to za gume na avtu (crossclimate+) da ni mogla z otroki do vrteca - je 20m strmega hriba do tja.
pa sem jo vprašal koliko drugih je prišlo gor, je rekla da noben - tudi z zimskimi gumami ne.
ahja
Ne nordijskih, zimske.Še dobro da ne bomo kupili nordijskih gum za 48 ur snega na leto.
Drugače pa jih imajo pri lider pnevmatik.
Ja kupiš nove skurjene pa prodaš na marketplace u.No ja, v 10cm snega imajo tudi obrabljene zimske gume tezave. Vsako leto kupovat nove? Ne vem no…
Če delaš 5000 kllometrov mesečno moraš menjat gume vsako leto. Pa avto tud voziš na servis vsake 4 mesce, brezveze, men zadostuje 1x na let. Sej tud tankaš 6 do 7 krat na mesec. Brezveze, men zadostuje dvakrat.....No ja, v 10cm snega imajo tudi obrabljene zimske gume tezave. Vsako leto kupovat nove? Ne vem no…
Kje je to? ker bom dva stara kompleta prodajal ali podarjalJa kupiš nove skurjene pa prodaš na marketplace u.
Šiftarji vse kupijo.
Njet.Ja kupiš nove skurjene pa prodaš na marketplace u.
Šiftarji vse kupijo.
Jest mam Vredestein letne, pa so super.Jaz mam vredestein celoletne pa ni nobenega problema.