Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Kaj si zdej nabavu? Jst sm to temo šele dons opazu... pa že cel tedn gledam podobne 330xd po netu. Enga sm hotu it clo pogledat na letališko k dilerju, pa je bil že prodan. Sm mislu da se recesija bl pozna.
preko Drifterja smo iz nemčije pripeljali 320d touringa 2004, črne metalik barve, vsa oprema razen navigacije in usnjenih sedežev. ima malce več prevoženih kilometrov ampak so tako ali tako "nemški" in pa vsaj 100% realni. tudi to je nekaj
Povej, zakaj so "nemški" kilometri boljši, kot naši? In, kako veš 100%, da so realni? Ne mislim, zaxxbavat, ampak to mi je večna dilema....kako veš, da tujci lepše, boljše vzdržujejo avto, kot mi slovenci? SAm menim, da je lahko ravno obratno, ker tako, kot se v sloveniji "merka" na avto, kjer se za vsako pikico, da avto zrihtat....ta fenomen je prisotne samo tu. V tujini jim je avto samo prevozno sredstvo, pazijo na njega nič, ko se "amortizira" ga pa prodajo. Seveda v tujino.
Srečno vožnjo ti želim, in resno, da bi ti dobro služil!!
lp
p.s. do sedaj sem imel dva avtomobila uvožena iz tujine in obadva iz IT. Obadva b.p.!