Citat:
Uporabnik ggg pravi:
... najbolje dobiti eno dobro M10, ce gledamo ze robustnost
ja, na hit se poscat gor, mal še počakat da dobr zarjavi, pol pa eno huuuge turbino gor da pridemo do 1500hp pa gassaaa
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
... najbolje dobiti eno dobro M10, ce gledamo ze robustnost
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sam ko se gre za užitke v vožnji se mi zdi da bi bil čipan 330xd prou fajn za vozit. Drugače pa je 2.0 najmanjši bencinar v touringu?
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
imel sem nekoč 330ix... motor je zakon... dizel sicer naj bi šel bolje, in ga lahko čipneš... ampak.. 3.0 r6 je nuničljiva zadeva... vsi ki smo ga imeli/ga imajo ga samo hvalijo... navora je toliko da se v 5. prestavi lahko voziš 40kmh... in potem normalno pospešiš... do konca... pogon x je največja bedarija in ti v snegu ne pomaga nič, ker je pogon stalen v razmerju 38/62 .. se ve kam... ampak.. ko te začne zanašat ti dsc nič ne pomaga, za drift spet ni ok, ker volan trga iz roke, ker vlečejo tudi sprednja kolesa... mene ni prepričal... 2.8 motor ne seže do kolen 3.0 motorju, kakšne 2.0 ali 2.3 variante pa tudi ne... poraba pa od 8 do 11l.. pri xu še slaba 2 l več... jaz se za izlet v nemčijo potreboval 8,4l... sevisi so zastojn - ac kokalj v ljubljani... še največji probelm zna biti porba olja, ki jo pa rešiš tako da malo pokličeš ostale ki imajo tak motor in kakšno olje uporabljajo... ker so nekateri uspešno dobili boj..
lp
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
1. letno delaš 30.000 km - kupi bencinarja in pozabi dizel. Letna razlika pri gorivu bo 600 EUR v tvojem primeru.
2. vaginko ti je prav napisal - rabljen dizel s toliko km (in še kaj dodatnih na grbi) je lahko strošek - turbina, Bosch pumpa. Potencialni in verjetni stroški pri dizlu presegajo prihranek iz prve točke.
3. noben ni Premium Selection, cene so temu primerno nižje, o ohranjenosti in realnosti kilometrov pa posledično ne bom špekuliral.
4. če živiš v hribih in imaš ogromno klancev vseeno razmisli o 4WD ali drugem avtu s pogonom na sprednja kolesa.
5. dizel BMW je čisto OK, vseeno pa ti zna 170 KM bencinar nuditi malce več pristnega BMW veselja na spolzki podlagi.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Jaz pa glasujem za dizla, ampak le če dela vožnje vsaj 10+km naenkrat. Ker hladen dizel sploh ni zabaven za vozit, pa s tem ne mislim temperature hladilne tekočine
318d/320d je autobahn šparovčekx je bolj ko ne odveč, kot pravi Mitja
osebno bi pa kupil večjega bencinarja + plin