Jaguar XF

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ni kakšnih posebnih for. Pri tem letniku (2002) se kilometri beležijo v mikroprocesorju števca, pri dizlih pa še v motornem računalniku. Zdej čisto iz glave ne vem za ta model, možno pa da se beležijo tudi zraven vsake napake, ki jih beležijo krmilne enote. Recimo P0400, okvara EGR ventila, pri 130434 km. Če je tisti, ki je zbijal kilometre, stvar naredil temeljito, ni nobenega orodja, ki bi pokazalo, da so bili kilometri zbiti.

Volvo 2011 je podobno ... kilometri so še v računalniku potniške kabine, to je pa več ali manj to.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
zmaga.gif

Kar se mene tiče, najlepši karavan.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
CLS Shooting brake je z naskokom najlepši.

Ok, ok, recimo od ljudskih karavanov.

Pa vseeno, če bi že kupoval CLSa, nekak ne bi gledal karavana.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.730
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V60 neskladen in mimosun?
hysterical-1.gif

Eleganca, prefinjene linije, erotika. Ups, nisem nalimal CLSa ali kaj podobnega itd.

spredaj pa raje ne limam (sem že jedel). Je V50 potem lepši, bolj volvov, old school itd.

XF je krepko pred tem skropucalom
Kolesa__Kol__3x__jaguar_XF__hires.jpeg3.jpeg

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
V50 je zastarel. Novi model pa bo imel hišno linijo...
Po tej analogiji je tudi AR 159 SW grda...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
@AvtoFun: potnik v tujini ima služben avto in se mu spolno občuje za kilometre. Ne sodi po sebi.

Ne sodim po sebi, niti nisem potnik, povem ti pač kako se dela če si naiven in tega ne veš
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Aaanyway
smile-1.gif

XJ je bil sproban 1000km cez vikend - koncal na 9.4 porabe na "roko" in 9.2 na racunalnik. Edini problem je, da ga nisem nikoli prej vozil v "prakticni uporabi", in da si nisem predstavljal kako jebeno ogromen je.
bonk.gif
Visi cez katerikoli vsak parkplac, parkirne hise so pa ocitno grajene za Austin-Healeyje ali Daihatsu Coppen...

JosipBroz, mislim da rabix XFja. V bistvu vem, da ga rabis.
smile-1.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Pa vem, da ga rabim
smile-1.gif

To mi je avto, pisan na kožo. Pred časom sem se zelo ogreval za S-type, pač tipični Jaguar look. Potem sem se pa kar zaljubil v XF, ko sem ga nekaj krat videl na cesti.
redface-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Pa res ne bi po Nemciji pogledal? Ker ce nades kaj kar je "Jaguar Approved" ne bi smel imeti problemov. Pa ziher sem, da za isti denar najdes boljsi avto.

Case in point (tega sem jaz gledal, pa sem nakoncu raje XJja vzel kjer je bil pol cene in meni bolj vsecen avto - not to mention da imam zdaj ta prvega XJ6 in ta zadnjega XJ6
evil.gif
):
http://www.hafoxjaguar.co.uk/used-car-search/vehicle.aspx?id=AG59EOM

zakaj so toti avti tak poceni? al so generalno gledano cene take za GB? ker imajo pac omejen trg zaradi desnega volana?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Generalno so take cene za GB... Rabljeni avtomobili so tukaj smesno poceni, v primerjavi z nasimi konci. Ko pa vracunas se to, da je pri malo bolj resnih dealerjih moznost, da te nategnejo 1:10 (za razliko od slovenije, kjer je 1:3) se pa itak samo se smejis.
Izvoza je "ogromno" na Malto (bi rekel, da je tko, 85% rabljenih vozil na Malti iz ali UK ali Japonske), precej high-end vozil konca pa v Indiji...

Ena "slovenska" - VW Golfi, pri najvecjem in najbolj znanem dealerju z rabljenimi v moji okolici (a i šire):
http://www.cargiant.co.uk/Volkswagen/Golf/results-Volkswagen-Golf.asp

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Se ti mogoce kej sanja kako je kej servisna mreza za jag-a na irskem? Sibam gor pa mam podobnga ogledanga...