Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
KSZ...
Evo, XJ je doma... Kot da bi vozil ladjo, [cenzura] je ogromen. Je pa kul (ne vem se, a je kul al je problem, ce sem cisto odkrit) - ce vozis 30 ali 130 je cisto isti feeling. Slisis nic, samo muvas se. 240 konj je cisto dovolj da ga zelo poskocno premika (je pa res, da bi na prejsnjem, ne-aluminij modelu bilo premalo!).
Zre pa tudi ne prevec, 100km od dealerja do bajte je imel povprecje 7.7l - v resnici bo kombinirane voznje verjetno 10-11...
JosipBroz, cakamo nate.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
KSZ...
Evo, XJ je doma... Kot da bi vozil ladjo, [cenzura] je ogromen. Je pa kul (ne vem se, a je kul al je problem, ce sem cisto odkrit) - ce vozis 30 ali 130 je cisto isti feeling. Slisis nic, samo muvas se. 240 konj je cisto dovolj da ga zelo poskocno premika (je pa res, da bi na prejsnjem, ne-aluminij modelu bilo premalo!).
Zre pa tudi ne prevec, 100km od dealerja do bajte je imel povprecje 7.7l - v resnici bo kombinirane voznje verjetno 10-11...
JosipBroz, cakamo nate.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
7.7l....sounds great!
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
7.7l....sounds great!
Ma ja, sliši se dobro to pa je tudi vseBodimo fer, 7,7 ta Jaguar ni pil razen če ga je od dealerja do doma po AC vozil konstantno 90 brez semaforja. Sicer pa tudi meni ko sem kupil avtomobil je števec lagal za slabih 15% (za toliko je kazalo manjšo porabo) in ga je bilo treba umeriti.... Aja pa brez zamere Evrofil, ni bilo mišljeno slabo, pač realen poskušam biti. Ti kar naduvaj Jaguarja do konca, sprazni tank ter ga zopet naduvaj do konca pa bomo meli tapravo številko, preden pa prvič naduvaš prazen tank ga pa ne pozabi resetirat na 0 (skupni števec za porabo), pa da vidimo za koliko bo prasec v kombinirani vožnji potem lagal!
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Sveti faking Nikoli, po moje.... Ker bi sli vsi dilerji, tako kot avtoprevozniki strajkat, in bi zaprli Letalisko z vsemi tistimi avti z "garantiranimi kilometri"
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Poskrbiš že v osnovi da lani ni bilo 79500 temveč 59000. Marsidko tudi pri nas od novega že sproti zbija avtomobil in ga vozi vmes na servise in tehnične.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja - za avte, ki se izvozijo.
Kako bos pa na tehnicnem preprical sistem, da si imel lani, ne vem, 79500, letos je pa 68300? Ali pa da si prej delal po 8k na leto, letos pa samo se 2k? "Sluzbeni avto sem dobil" - yeah, right.