Če je poraba res tak faktor, potem ne glej (pol)enoprostorcev, ker jim z višjo hitrostjo poraba narašča hitreje, kot pri klasiki (torej Picasso, Golf+, Note...)
Toyota izgleda prav simpatično.
Toyota izgleda prav simpatično.
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
O vectri B, 1.9cdti, pa sploh ne bom zgubljal besed...
O avtu, ki ni nikoli obstajal res težko kaj pametnega poveš.
prou vedu sem, da bo en pameten. OK DTI je bil motor, my bad, sekret, čeprav so nanj vezani lepi spomini, ampak SEKRET. Malo gume, malo žice,evo opelice.
Ne vem čemu omenjat prav vsako stvar, ki je bila ali ni bila narejena ali pa bila ali pa ne bila crknjena avtu.... Kot jebeni Top-Shop.Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Avto in oglas sta moja, kateri del je zate nakladanje?
Ob ogledu se da vse preveriti, če pa spadaš v kategorijo ljudi, ki sem jih naštel na koncu opomb, pa jasno piše kaj je takim storiti.
Scenic ali megane grandtour s tem motorjem nista namenjena dirkanju, zagotovo pa 100% prijetnejša za vožnjo kot 1.6 16v verzije.
Drži. Drži pa tudi to, da lahko prodajalec napiše kar hoče - ni pa nobene garancije da je res tako.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Meni se pa zdi oglas od afroC-ja odlično napisan. Namreč kljukica pri nekaramboliran in servisna knjižica žal pomeni v Sloveniji čisto nekaj drugega, kot tisto, na kar naj bi nakazoval pomen.
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
To so res nenormalno varčni motorji. Sicer 1.5 dci res nebi upal kupiti po vseh zgodbah, ki so krožile okoli ampak kot celota je pa tole veliko boljša izbira kot zastarela xsara picasso.Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Ksz:
Kaj takega? 106 PS dci-ji 2006+ delajo tudi po 400k brez težav.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.a...20-%20SLOVENSKI
Se strinjam, ampak tole nakazuje (seveda se vse preveri), da v tem primeru ne gre za nakladanje:Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Drži. Drži pa tudi to, da lahko prodajalec napiše kar hoče - ni pa nobene garancije da je res tako.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Meni se pa zdi oglas od afroC-ja odlično napisan. Namreč kljukica pri nekaramboliran in servisna knjižica žal pomeni v Sloveniji čisto nekaj drugega, kot tisto, na kar naj bi nakazoval pomen.
Citat:
Do 155.000 je bil servisiran na pooblaščenem renault servisu, kasneje pa na servisu, specializiranim za renault. Priloženi so računi servisov in servisna knjiga.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Sicer pa zgolj kot predlog: nekaj mesecev nazaj gledal Megan-a GrandTour 1.9dCi letnik 2009, precej bogato opremljen, 135.000 km, velik servis narejen in redno servisiran. Avto je šel za 4.000 EUR. Za to ceno po moje ne dobiš boljšega avta.
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Vsak cigan pač svojo malho hvali, zatorej nekaj takega:
Volvo S60. D5 seveda!
Poraba je med 5 in 6. Govorim iz prve roke.
5 cilindrov je pa itak totalni zakon.
In kaj je tu smešnega?
Jaz imam enakega in imam porabo mičkeno pod 6l. Res pa je, da se večino vozim relacije po avtocesti...
Ja, tisti. Pa zamešal sem, bil je letnik 2008, ne 2009.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A to oni rdeč iz tvojih koncev?
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Vsak cigan pač svojo malho hvali, zatorej nekaj takega:
Volvo S60. D5 seveda!
Poraba je med 5 in 6. Govorim iz prve roke.
5 cilindrov je pa itak totalni zakon.
In kaj je tu smešnega?
Jaz imam enakega in imam porabo mičkeno pod 6l. Res pa je, da se večino vozim relacije po avtocesti...
S tem, da se peljes 10x bolj udobno kot v ostalih navedenih jajcih. Ampak ljudje pac ne vedo, ker dalj od golfa probal niso.