Receptov je res en kup , meni eden izmed boljših ki smo ga pripravili pred letom dni sami je bil iz ;
• 0,5 kg pljučnega fileja
• 1 rumenjak
• Ščepec soli, popra, rdeče mlete paprike
• 5 kislih kumaric
• 5 kaper
• 2 pol pekoča feferona
• 1 manjša rjava čebula
• 1 šalotka
• 2 stroka česna
• 1 jedilna žlica majoneze
• 1 jedilna žlica gorčice
• Šop peteršilja
• 5 filejev inčunov
• 1 jedilna žlica konjaka
postopek pa vam je tako znan razen tega da je , pljučni file že par dni ‘uležan’, torej, da vsaj 3-5 dni počiva v olju.
• 0,5 kg pljučnega fileja
• 1 rumenjak
• Ščepec soli, popra, rdeče mlete paprike
• 5 kislih kumaric
• 5 kaper
• 2 pol pekoča feferona
• 1 manjša rjava čebula
• 1 šalotka
• 2 stroka česna
• 1 jedilna žlica majoneze
• 1 jedilna žlica gorčice
• Šop peteršilja
• 5 filejev inčunov
• 1 jedilna žlica konjaka
postopek pa vam je tako znan razen tega da je , pljučni file že par dni ‘uležan’, torej, da vsaj 3-5 dni počiva v olju.