Biftek (tatarski)

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.399
1.404
113
Meso meljem 2x na mašini za mletje mesa. Ostale sestavine zmeljem s paličnim, ker se mi ne da sekljati vsega ostalega. Delam ga izključno iz pljučne, recepte pa imaš v tej temi že napisane; mislim, da sem tudi sam enega napisal. Na našem koncu je kila pljučne (izvrstne) cca 28 EUR.
 

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.231
503
113
Štirije E-ji. ..
Dva konzervansa in dva antioksidanta. Za nosečnice ni priporočljivo.
mislim, da je en E obvezen za meso v trgovini. zaradi varnosti. ostalo je pa viška ja... tudi sam zelo geldma na to. za nosečnice pa verjetno ni, ker je surovo meso. Sedaj itak nič več ne smejo jest.
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.967
6.863
113
pri taščici
Dober tek

 
  • Všeč mi je
Reactions: Pepe, 8888 in Matey

Oakey

Majstr
3. feb 2016
884
505
93
Bliža se veseli december... zna kdo priporočit kam se letos splača iskat zares kvaliteten biftek?
 

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.641
1.250
113
Kodila je industrija, ni zares kvaliteten. So pa meni vsi izdelki od Kodile zares okusni, priporočam zaseko! Prekmurci znajo!