Citat:
Uporabnik marc pravi:
Citat:
Uporabnik Petrol pravi:
Spoštovani,
zaradi izjemnega odziva kupcev na lojalnostni program Berghoff na slovenskem ter hrvaškem trgu, se bo v prihodnje zgodilo, da bo za krajši čas mogoče pomanjkanje posameznega artikla. V takem primeru vam sporočamo, da boste do želenega artikla vsekakor lahko prišli, saj akcija zbiranja nalepk traja do 3. februarja 2013, unovčevanje pa do 17.2.2013.
Še prej pa si izberite kak drug nož, saj večina kupcev zbira celotno kolekcijo.
Lep pozdrav,
Klemen Geršak
Področje marketing
Tale post je bil napisan 15.10.2012, jaz pa do danes še vedno nisem zbral vseh nožev. Če ne bi imel žene za vratom, bi še tiste, ki jih imam zabrisal v smeti, tako so se mi na Petrolu nekam povzpeli. Na lokalni pumpi nikogar ne poznam dovolj dobro, da bi mi tista dva noža, ki mi še manjkata rezerviral, sem pa 100 procenten, da samo tako lahko prideš do njih. Kakorkoli, ne vem zakaj na petrolih ne poberejo naročil od ljudi, ki so zainteresirani za nakup. Tako bi dobili številko povpraševanja posameznih izdelkov, pa še slabe volje ne bi bilo.
Čeprav sem se že zdavnaj zaklel, da na podobne marketinške fore ne nasedam več, sem tokrat(res zadnjič) še nasedel na pristiske domačih. Edina stvar, ki smo jo s tem naredili je ta, da niti tankal ne bom več na Petrolu, pa čeprav se bom do naslednje pumpe peljal 5 kilometrov dlje.