Bolj kot amaterji med zaposlenimi, se bojim ovc med kupci. Koliko stanejo taki nozi na ebayu,amazonu...?
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kdaj jih boš pa kej ponucal? Sicer pa ne vem s kakšnimi amaterji dela petrol. Še v vseh akcijah je zmanjkalo robe in folk ovčarsko paničari kot da kupujejo kilo zlata za par evrov. Če bi kontejner dal na ladjo 14 dni nazaj bi blo nožev dovolj. Mene bi blo sram.
Citat:
Uporabnik oriolus pravi: (27.10.2012)
Ker si je 'naša' zaželela BergHOOF spickmesser nožek, sva ga v četrtek našla na Petrolu Voklo (AC).
Vsekakor je vreden tistih nekaj evrov (mislim da 4), ki jih je potrebno ob pikah in izkaznici še doplačat.
Ni pa zadevica vrhunska, ker ostrine ocenjujem s 'tišlarskimi' očmi in ker vem, kaj je res ostro, lahko zapišem, da je ostrina pri tem nožku bolj navidezna, predvsem daje takšen občutek zaradi nekoliko pregrobega brušenja rezila. Rahlo žagast zaključek (viden preko povečevala) deluje precej ostro, vendar iz izkušenj vem, da ta ostrina ne bo dolgo takšna. kakšna je kvaliteta materiala pa bom videl, ko bo treba prvič brusiti.
Torej: solidna izdelava, prijeten za držanje, vendar z dvomljivim trajanjem prve ostrine.
Moje mnenje.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Resno ti povem, jo bom vprašal in če bo zato se lahko zmeniva, bo pa zastonj.
Naj ti ona nažlajfa nože, ti pa njo, pa sta si kvit!!!Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Resno ti povem, jo bom vprašal in če bo zato se lahko zmeniva, bo pa zastonj.
Zastonj ni treba, samo da je dobro.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ksz...kakorkoli že okrog teh nožev, proti mojim wengerjem/swibotom nima za burek...tud če stane samo par evrov...da pa bi jih iskal naokrog po pumpah pa ni niti varijante
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ksz...kakorkoli že okrog teh nožev, proti mojim wengerjem/swibotom nima za burek...tud če stane samo par evrov...da pa bi jih iskal naokrog po pumpah pa ni niti varijante
Jaz mam oboje. Wenger je kr neki. Nož brez duše...