Če ne prevoziš polne črte pri vožnji mimo izvoza, potem nikogar ne ogrožaš. Ko bodo polne črte začeli risat, pa lahko začnejo tudi pametovat o pravilni vožnji skozi krožišče.Moja malenkost misli, da je to veliko
Če bil bili malo manj egoisti, če bi vozili vsaj približno po pravilih, predvsem pa če bi uporabljali zdravo pamet in razmišljali vnaprej, se ne bi rabili kregat okrog pravil.
Milfa pujsa pepaApolon pacek.
Manjši rondoji so tanovi v Lenartu, moraš vozit slalom, da ga prevozišManjši rondoji so taki kot Mengeški, večji je npr. Žalski in Tomačevski.
Tisti med Žalami in Tomačevim so nekaj srednjega, ki so itak čisti mimosun (dvopasovni uvoz in izvoz s tem, da z zunanjega pasu nisi prisiljen iti na prvi izvoz ven in tako dovpasovni izvoz izgubi pomen). To problematiko je Hanzi že n-krat izpostavil tu na forumu, celo na RTV je klical v jutranji program. Odgovornim se zdi še vedno vse ok....Na teh srednje velikih rondojih sem doživel preveč čudnih situacij, ko sem peljal "po pravilih". Tako, da sedaj (zadnje leto) vozim po zdravi pameti in je dosti boljše.
Tisti so vredu lahko kar prek pelješ.Manjši rondoji so tanovi v Lenartu, moraš vozit slalom, da ga prevoziš
In SENP-ovci v okviru GPU UUPPrometniki so izkljucno policisti ki delajo na postajah prometne policije (bele kape in opasaci, sedaj imajo npr fluorescentne polo srajce)
So eno ali več pasovni?Manjši rondoji so tanovi v Lenartu, moraš vozit slalom, da ga prevoziš
Tako vprasanje ti lahko postavi vsakdo s policijskimi pooblastili. Prometniki so izkljucno policisti ki delajo na postajah prometne policije (bele kape in opasaci, sedaj imajo npr fluorescentne polo srajce)