bedaki na cesti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Prehitevanje z zaletom.
To mladiči ne vedo kaj je to, ker ima vsak avto z vsaj 200KM
smile-1.gif
.

oooo spomini na fiesto 1.0 45KM
grin1.gif

A je bila to tista fiesta, ki je bila dol z Rakitne hitrejša od Scoobyjev?
grin1.gif

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Dej ****** še ti [cenzura] ena jokava. Šprckahlarji ste eni navadni posranci in ni čudn da se vam skoz neke "pizdarije" dogajajo da morte pol mamici pa atiju jokat k vas majo že polcaji puni [cenzura]. Svojat ena špeckahlarska
grims-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Za vse k ste tko blazno zmer ogroženi na cesti vela da se spipejte na avtobuse in vlake. Se bo vsaj dal normalno vozt brez vas cmeravcev in špeckahl. Pa loh bi že vedu da tvoje jokcanje na 113 nima nobenga haska, uradne izjave tko ne upaš dat
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.697
6.717
113
pri taščici
A si bil ti v mondeu?
Sem dal izjavo pred dvemi tedni približno.pa ne za sankom. Na sodišču.
Pa mislim da se tudi mtl.ne bi usral vabila. (Kolikor ga poznam osebno)

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Kaj si pa izjavu? Da si zaprisežena špeckahla? Še to ja, dej krast cajt še drugim za fakin prazen [cenzura]. Špeckahlar
aplauz.gif

Valda sm u mondeu, pravi sherlock si mi ti
redface-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.697
6.717
113
pri taščici
Nima veze kaj sem izjavil. Nisem rep med noge stisnil kot praviš ti da bi ga stisnil.
Ko dobiš enkrat vabilo od sodišča /tožilstva kot priča se pricanjunmoras odzvat. Sicer te lahko privedejo. Na tvoje stroške.
In takrat kot speckahla ne bi pljunil po soulmanu, ampak po lastniku mondea. Verjemi.
Obnašas se že tako kot bi vozil mondea.

Nazadnje urejeno:

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
pa kaj maš ti s tem mondeom, s mal munjen? kar jest vidm je ena fotka pa ena zgodba k se jo lahka vsaka špeckahla spomne, koga kurca enga briga kaj je mel soulman zanč na cest pa kolk na redk se je usral? to mate sam špeckahle fuzl enga dela pa blazne probleme z drugimi, mal bol se brigite zase pa končn se vozt naučte da naute mel furt enih problemov s tm nekim mondeotam
grims-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Po načinu pisanja, bi rekel, da imaš vsaj bmw-ja, če že nisi ta v mondeu
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.214
852
113
sam res
hysterical-1.gif

prav predstavljam si, kako tale birdface nekoga zabije z "nauč se vozt, da nauš meu več problemou na cest"

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
oooooo, to ti je z one tekme maribor: aluminij ka mi je fničla počitnice. dobr si me trofno, pune sam si fšeč.
d055.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Recimo, da enkrat na leto in pol pokličem 113. Z razlogom. Nazadnje je bilo, ko je en vijugal čez celo cesto. Pričat mi ni bilo treba, je dovolj napihal. Za razliko od tebe ne skrbim samo za lastno rit, ampak bi imel kar slab občutek, če bi šel mimo in bi tale čez nekaj km koga povozil do smrti...
Taki glasneži ste običajno največje "pičkice", ko vas policist ustavi... Po forumu vsi glasni, potem pa jok in stok, a ne?
grims-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
ksz
Zjutraj pred šolo na Dobrovi. Tip pride po novem dovozu (tisti ki poznate), jaz po starem. Tip lepo gladko na polno prevozi STOP znak in fuk pred mano. Čez 10 sekund na parkingu sem ga vprašal, če bi rad avto stolkel, pa on mrtvo hladno: "saj si ustavil, sem mislil da si mene spustil"
hysterical-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
..
Taki glasneži ste običajno največje "pičkice", ko vas policist ustavi... Po forumu vsi glasni, potem pa jok in stok, a ne?
grims-1.gif

Drži. Ampak nekam mora strest svoje frustracije. Najlažje je bit đek na forumu.
hysterical-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
To je glavni problem pri nas - nobene policije tam kjer je treba. Potrebujemo avtocestno policijo.

Postavijo se v grmovje kjer je omejitev 40km/h in veselo kasirajo.

Ljudje, stvar je čisto preprosta. Svet gre nekam v franže. Policisti ne delajo za varnost, to vemo že desetletje. Nekateri so res sam kapo dol in to je zame policist. Večinoma pa stresajo svoje frustracije po ljudstvu. Se takoj vidiš po njegovem nastopu, kdo je policist in kdo je zafrustriran policist. Recimo tisti posnetek, od ne vem katere oddaje, in tipičen nastop zafrustriranca. Jaz lahko, ker sem zakon! strela jasna, to drži, sam si pa ravno ti, ko si bil zakon, s svojim avtom na voznem pasu AC (če se prav spomnim). Mislem, žalostno.
crazy1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.697
6.717
113
pri taščici
Točke vemmkater posnetek.mislis. Ko je bil novinar janodstavnem pasu, pa je policaj rikvercal po AC in mu to izjavil. Pa ga tudi jaz ne najdem na yt sedaj.