Hvala za pomoč.Vedno poglej ceno pri direktno pri ponudniku, ne v apple/google store, ki si vzamejo svoj delež.
Glede google gift card, meni ni uspelo.
Če se ti da, probaj mojo indijsko google gift za okoli 5€, sem ti poslal preko zasebnega sporočila.
Redeem in the country of purchase
Terms apply. Card is valid only in the original country of purchase.
Ob plačilu storitev s telefonom si odstotke zaračunata tudi Apple oziroma Google.To je bil tudi glavni spor in imel za posledico umik igre Fortnite. EU je potem pritisnila na Apple in po štirih letih je Apple malo spremenil omejitve.Pri meni je problem tudi to, da sedaj ko želim plačati tistih 7,19€ za slovenski YouTube Premium, mi zavrača kartico. Indijsko naročnino sem prekinil in mi plačana velja do 9.12.2024.
Želel sem že kar takoj naročiti slovensko verzijo, vendar ko želim plačati in potrditi preo Gorenjske Banke (link), mi tam napiše da plačam Googlu 1€. Nimam pojma kaj se dogaja. Skratka, pripravljen sem plačati slovensko, vendar ne gre.
Zanima me tudi zakaj taka razlika v ceni. Na PC in TV mi napiše cena za SLO je 7,19€, na telefonu pa 13,99€?
Ko sem klikal in raziskoval, je nekje pisalo, da če sem spremenil državo bivanja... Verjetno bi to moral najprej narediti in bi ti potem avtomatsko ponudilo ceno od Slovenije. Če tega več ne najdeš, pa morda počakaj, da ti poteče trenutna naročnina, pa boš potem videl kaj ti bo ponudilo.Pri meni je problem tudi to, da sedaj ko želim plačati tistih 7,19€ za slovenski YouTube Premium, mi zavrača kartico. Indijsko naročnino sem prekinil in mi plačana velja do 9.12.2024.
Želel sem že kar takoj naročiti slovensko verzijo, vendar ko želim plačati in potrditi preo Gorenjske Banke (link), mi tam napiše da plačam Googlu 1€. Nimam pojma kaj se dogaja. Skratka, pripravljen sem plačati slovensko, vendar ne gre.
Zanima me tudi zakaj taka razlika v ceni. Na PC in TV mi napiše cena za SLO je 7,19€, na telefonu pa 13,99€?
to imaš iphone?Zanima me tudi zakaj taka razlika v ceni. Na PC in TV mi napiše cena za SLO je 7,19€, na telefonu pa 13,99€?
The price difference for YouTube Premium between phone and PC subscriptions is primarily due to the platform through which you subscribe.
Apple's App Store Fee:
Direct Subscription:
- If you subscribe to YouTube Premium through the Apple App Store, you'll likely pay a higher price.
- This is because Apple charges a commission (usually 15-30%) on all in-app purchases, including subscriptions.
- To compensate for this fee, service providers like YouTube often increase the price of their subscriptions when purchased through the App Store.
How to Avoid the Higher Price:
- If you subscribe to YouTube Premium directly through the YouTube website on your PC, you'll typically pay a lower price.
- This is because YouTube doesn't have to pay Apple's commission in this case.
- Subscribe Directly: If you want to pay the lower price, make sure to subscribe to YouTube Premium directly through the YouTube website on your computer.
- Check for Regional Pricing: Prices for YouTube Premium can also vary based on your region.
If you have an Android phone, you can subscribe to YouTube Premium directly through the YouTube app or the Google Play Store. This will usually result in a lower price compared to subscribing through the Apple App Store.
Imam android Xiaomi POCO. Meni ravno na telefonu pokaže več.to imaš iphone?
ANDROID
Tako sem se tudi odločil. Ko mi poteče, bom videl kaj bo.Ko sem klikal in raziskoval, je nekje pisalo, da če sem spremenil državo bivanja... Verjetno bi to moral najprej narediti in bi ti potem avtomatsko ponudilo ceno od Slovenije. Če tega več ne najdeš, pa morda počakaj, da ti poteče trenutna naročnina, pa boš potem videl kaj ti bo ponudilo.
Točno tako.V duhu teme
YouTube Vanced - Download YouTube Vanced APK
YouTube Vanced is modded version of YouTube client for Androidyoutubevanced.com
Re-Vanced....NewPipe....V duhu teme
YouTube Vanced - Download YouTube Vanced APK
YouTube Vanced is modded version of YouTube client for Androidyoutubevanced.com