A Torrenti izumirajo

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.830
2.083
113
Vedno poglej ceno pri direktno pri ponudniku, ne v apple/google store, ki si vzamejo svoj delež.
Glede google gift card, meni ni uspelo.
Če se ti da, probaj mojo indijsko google gift za okoli 5€, sem ti poslal preko zasebnega sporočila.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.157
478
83
Vedno poglej ceno pri direktno pri ponudniku, ne v apple/google store, ki si vzamejo svoj delež.
Glede google gift card, meni ni uspelo.
Če se ti da, probaj mojo indijsko google gift za okoli 5€, sem ti poslal preko zasebnega sporočila.
Hvala za pomoč.
Žal tudi meni napiše error.
Če prav razumem so te nategnili, ko si kupil kodo?
Kje pa si jo kupil? Lahko jaz probam na kaki drugi strani...

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.830
2.083
113
Kot kaže, je tudi uporaba googlovih darilnih kartic omejena, ne glede na vpn.
Če še komu da probavati, tole je koda za indijski gift card: EWYU8SV9H8YLWFVM
Protiusluge na zahtevam. le informacijo o morebitnem uspešnem koriščenju.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.157
478
83
Kolikor gledam spletne strani, so bolj ali manj vse fejk ali pa moraš imeti veliko srečo, da tvoja koda res dela...

Morda kak ebay ali če ima kdo frenda v Indiji, da nam nabavi kartice:)?

Se je pa google seveda zavaroval. In je vprašanje kaj bi se zgodilo, ko bi se odjavil z vpn-ja ali pa naslednji mesec...

Redeem in the country of purchase​

Terms apply. Card is valid only in the original country of purchase.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.956
7.289
113
Pri meni je problem tudi to, da sedaj ko želim plačati tistih 7,19€ za slovenski YouTube Premium, mi zavrača kartico. Indijsko naročnino sem prekinil in mi plačana velja do 9.12.2024.
Želel sem že kar takoj naročiti slovensko verzijo, vendar ko želim plačati in potrditi preo Gorenjske Banke (link), mi tam napiše da plačam Googlu 1€. Nimam pojma kaj se dogaja. Skratka, pripravljen sem plačati slovensko, vendar ne gre.
Zanima me tudi zakaj taka razlika v ceni. Na PC in TV mi napiše cena za SLO je 7,19€, na telefonu pa 13,99€?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.343
6.145
113
Pri meni je problem tudi to, da sedaj ko želim plačati tistih 7,19€ za slovenski YouTube Premium, mi zavrača kartico. Indijsko naročnino sem prekinil in mi plačana velja do 9.12.2024.
Želel sem že kar takoj naročiti slovensko verzijo, vendar ko želim plačati in potrditi preo Gorenjske Banke (link), mi tam napiše da plačam Googlu 1€. Nimam pojma kaj se dogaja. Skratka, pripravljen sem plačati slovensko, vendar ne gre.
Zanima me tudi zakaj taka razlika v ceni. Na PC in TV mi napiše cena za SLO je 7,19€, na telefonu pa 13,99€?
Ob plačilu storitev s telefonom si odstotke zaračunata tudi Apple oziroma Google.To je bil tudi glavni spor in imel za posledico umik igre Fortnite. EU je potem pritisnila na Apple in po štirih letih je Apple malo spremenil omejitve.

1 EUR vzamejo da preverijo veljavnost kartice, kar ti takoj zatem vrnejo.