Pri nas je marsikdaj skrajno desno pas namenjen najhitrejšim. Na voznem (srednjem) pasu poteka promet 80kmh, na prehitevalnem med 80 in 100, desni pas pa je prazen, ali pa sta dva ali tri vozila na celem.klancu (Senožeče, Vrhnika, Trojane....)
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Po krajši debati je nato na poškodovanem avtu pustila listek s svojim kontaktom ter se odpeljala novim dogodivščinam naproti
Že dolgo me to muči. Res ne moreš registrirati avto brez vozniške. Kako gre to firmam ali mladoletnim osebam ali invalidom?Citat:
Uporabnik membrain pravi:
...In tudi če bi avto želel registrirat, ga ne more, ker nima vozniškega dovoljenja. ...Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tole je res pricelss:
Citat:
23-letnik je sicer star znanec policije. Nima vozniškega dovoljenja, zato so mu možje v modrem zasegli že več vozil, zadnjega včeraj, pred tem pa enega že v prejšnjem tednu.
Naslednja kazen ga bo verjetno res pripravila k ponovnemu opravljanju vozniškega izpita ja
zakaj ga nisi po drugem poskusu spustil naprej?Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
V soboto zvečer se peljem iz morja v Lj. Šibamo po prehitevalnem pasu, saj je vse zasedeno. Pa se mi na zadnjico nalima Mokka iz PO.
In to tako blizu, da nisem videl njegovih visokih luči. Nakaj blenda. Kolona pred mano izgine in dam gasa. Mokka za mano izgione nekje v prometu. Seveda dohitim novo kolono na prehitevalnem in ni hudiča ujame me ista Mokka. Zopet za ritjo. To je šlo ene 5x. Žena živčna, jaz pa tudi.
...
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Po krajši debati je nato na poškodovanem avtu pustila listek s svojim kontaktom ter se odpeljala novim dogodivščinam naproti
S svojim ali "svojim" kontaktom?
Citat:
Uporabnik sass pravi:
zakaj ga nisi po drugem poskusu spustil naprej?Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
V soboto zvečer se peljem iz morja v Lj. Šibamo po prehitevalnem pasu, saj je vse zasedeno. Pa se mi na zadnjico nalima Mokka iz PO.
In to tako blizu, da nisem videl njegovih visokih luči. Nakaj blenda. Kolona pred mano izgine in dam gasa. Mokka za mano izgione nekje v prometu. Seveda dohitim novo kolono na prehitevalnem in ni hudiča ujame me ista Mokka. Zopet za ritjo. To je šlo ene 5x. Žena živčna, jaz pa tudi.
...
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ena sveža. Končam z nakupom artiklov v Leklerku v Ljubljani in zlagam stvari v prtljažnik. Na parkirišču nasproti mene leze nekdo ven vzratno in zadane s svojim sprednjnim odbijačem drugo vozilo v zadnji odbijač in mu ga spuli ven ter hitro odpelje :O K sreči sem si zapomnil tablico in si jo zapisal. Grem na informacije, da pokličejo lastnika in čez par minut pride res lastnik in si nato ogledava škodo ter mu dam podatke od tistega avtomobila ter svoje podatke, če jih bo potreboval. Človek mi je bil nenormalno hvaležen in mi čeprav nisem hotel v roko stisnil par €€€ za kavo. Upam, da tistega sebičnega bedaka čimprej najdejo...