bedaki na cesti

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kako je bilo lahko tole smrt na mestu danes na štajerki.
http://www.slovenskenovice.si/...g?itok=vXg-fHfr
Ni bila privezana?

http://www.slovenskenovice.si/...ice-na-stajerki
Citat:
TEPANJE – Kot smo že poročali, se je dopoldne na štajerski avtocesti zgodila prometna nesreča s tragičnimi posledicam. Policisti postaje PP Maribor so ugotovili, da je 61-letna voznica iz Celja vozila peugeota 206 in zaradi neprilagojene hitrosti približno dva kilometra pred cestninsko postajo Tepanje na desnem prometnem pasu trčila v zadnji del priklopnega vozila, ki ga je s tovornim vozilom vlekel 49-letni voznik, državljan Slovaške.

Citat:
Trčenje zaradi infarkta?

Po neuradnih informacijah, ki smo jih uspeli izvedeli od očividcev prometne nesreče, naj bi umrla voznica osebnega avtomobila znamke Peugeot 206 pred trčenjem doživela infarkt. Tako naj bi ta botroval usodnemu trčenju v zadnji del tovornjaka.

http://mariborinfo.com/novica/...bistrici/128720

In policija bo seveda vztrajala pri svojih modrih ugotovitvah, da je vzrok nesreče neprilagojena hitrost. Kot vedno....
In raznorazni Jadoti bodo spet zahtevali še več radarjev in višje kazni za hitrost.
rolleyes-1.gif

Zaradi infarkta, možganske kapi, lukenj na cesti ipd. pa res, nikoli in nikdar, ne more priti do nesreče, vedno je vzrok neprilagojena hitrost...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
sistemik: ne posplošuj in ne pametuj, če je pač zdravstvena napaka, so novinarji to dolžni nekako napisati a niso?

in ja premalo kontrole imamo pri nas, si videl kako normalno vozijo v avstriji na ac tam kjer je 100 zaradi onesnaževanja zraka....takaj ni pri nas tako? pri nas dirkamo, prekrškamo, pridemo čez mejo, kot bubice pridni.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
sistemik: ne posplošuj in ne pametuj, če je pač zdravstvena napaka, so novinarji to dolžni nekako napisati a niso?

in ja premalo kontrole imamo pri nas, si videl kako normalno vozijo v avstriji na ac tam kjer je 100 zaradi onesnaževanja zraka....takaj ni pri nas tako? pri nas dirkamo, prekrškamo , pridemo čez mejo, kot bubice pridni.

10.gif
Naj se ve , kdo je tu gospodar

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
Se peljem po lokalni pregledni cesti, nikjer nikogar, vržem pogled na avtoradio, čez sekundo vseka pod avtom in avto "počepne" precej hitro. Z levo gumo sem povozil kamen velikosti pesti na sredi ceste in adijo zimska guma.
bonk.gif

Povozil sem že marsikaj, ampak gume so ostale cele. Sedaj pa.... pa še moj avto ni bil.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Ne sekiraj se, se še nisi navadil, da je zmeraj kaj, če voziš drug avto?
smile-1.gif

Dejmo mal teorij zarot, katera pnevmatika, koliko stara in katera dimenzija na katerem avtu?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ne sekiraj se, se še nisi navadil, da je zmeraj kaj, če voziš drug avto?
smile-1.gif

Dejmo mal teorij zarot, katera pnevmatika, koliko stara in katera dimenzija na katerem avtu?
evil.gif
In to v prvem km od 70.
bonk.gif

Tega tudi če se ne navadim....ko sem bil mulo sem presekal eno gumo na bankini (rob asflata odtrgal bok gume) potem pa bolj ali manj srečno okoli gum. Sedaj po 20 letih pa spet....
Kakšno teorijo zarote bi ti rad? Da vozim 5 let stare miscelinke na svojem avtu, pa da sem presekal leto staro michelinko iste dimenzije.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Ne vem kakšno, vrzi kost, da bo alter lahko glodal, ...recimo, da je bil bmw in je zato vsekala ali pa, ker je 10 let stara ali pa celo kitajka
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
130 je malo, glede na stevilo jadotov na cesti.

moraš ne? glej biriga me, naj bo spet 200+ če sistem ne zmore spraviti pod 100.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.626
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:

Kateri "sistem"? In če že "sistem" - kje se ta "sistem' začne in kaj vse zajema? Ko boš to odgovoril, pa začni jamrat in nabijat naprej.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:

Kateri "sistem"? In če že "sistem" - kje se ta "sistem' začne in kaj vse zajema? Ko boš to odgovoril, pa začni jamrat in nabijat naprej.
Tisti sistem, ki se je pred nekaj leti hvalil in trkal po prsih, kako mu je uspelo zmanjšat število nesreč, mrtvih.....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
zmaga.gif

Sicer imaš redko kdaj kako pametno, ampak včasih ti pa uspe.
Pa saj to je znano
Za uspehe je zaslužnih veliko ljudi, za katastrofo ni nobenega krivca (v šlo)

ametist

Fizikalc
5. nov 2012
181
47
28

Sej Velov ni nesposoben, še kako je sposoben vleči denar in mlatit prazno slamo to mu gre odlično od rok. Ob enem pa dodaj še faktor, da je pokvarjen do konca. Trilarja pa seveda ne bo pozval k odstopu, če pa gliha skupaj štriha.
Sicer pa ko vsako leto poslušam njihova obvezna predavanja, ki trajajo 6 ur (šolskih) se ti zavrti v glavi in riti in je jasno, da so tam samo zato, ker je nekdo dal v zakon in da si delijo denar. Ti isti pa izvajajo razne inšpekcijske nadzore in ocenjujejo voznike na izpitnih centrih.

lp.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Se spomnim tiste oddaje, kako je Slak lepo napadal Velova, ki je totalno nesposobna oseba in da, župan Kranja bi moral takoj odstopiti.
Pa ne moreš tako no.
Pa bi moral Velov pozivat k odstopu vsakega kršitelja oz povzročitelja nesreče, ali samo tiste, ki vam niso všeč oz. niso politično na vaši strani?