ma ja pac pri 23ih al kolk je star je to to. ko pa si starejši in modrejši pa te povečini tole več ne gane, vsaj mene ne, na žalost.
Tukaj ni samo Lambo zajeb... Tukaj so zaje... vsi udeleženci v superšportnikih na videu, vključno z organizatorjem. Pač polno keša v avtomobilih za par 100.000 EUR in smo nesmrtni, si lahko privoščimo kaj želimo. Že pred nesrečo je bilo videti, kako so vsi po vrsti prehitevali v nasprotni promet. Recimo en je motorista za las zgrešil.Še vedno je Lambo zajebal. Ne more iti prehitevat, če nekdo že prehiteva zadaj. Smernik gor ali dol (v tem primeru dol). Folk bi lahko malo bolj ogledala gledal.
Jaz vsaj povem kak je, drzim se teme, od tebe pa ni drugega kot neki brezvsebinski, fovseritni posti..jak ucitelj si, upam, da si v dalec od feri v sluzbi.Veš kak pravijo s tujim ku*cem po koprivah opletat ni problem .
Kategorija motornega Prostornina pogonskega Nivo hrupaAli kdo ve kako je z glasnim divjanjem z motorjem ponoči v naselju? Imamo ene par čapcev, ki nabijajo tiste svoje predelane glasne skuterje vsak večer in noč, včasih sredi noči. Obstajajo kakšni predpisi glede tega? Gre za strnjeno naselje v Ljubljani, polno blokov in hiš.
Enak problem v Kranju, plus neki glasni avti in driftanje... Sem že razmišljal o kakih stingerjihAli kdo ve kako je z glasnim divjanjem z motorjem ponoči v naselju? Imamo ene par čapcev, ki nabijajo tiste svoje predelane glasne skuterje vsak večer in noč, včasih sredi noči. Obstajajo kakšni predpisi glede tega? Gre za strnjeno naselje v Ljubljani, polno blokov in hiš.
Policija. Klicat, klicat in klicat. Vsi v bloku ali samo tebe moti? Bodo prišli zapisali registrske... Vsak večer. vsak.Pozabi vse skupaj. Policajem se itak nebojo ustavli. Lovili jih pa tudi ne bojo. Ker če pride do nesreče bo spet zlat sine poštenjak žrtev.
Zakaj naj bi bil?Je bil voznik tovornjaka kaj obsojen?
Si pogledal posnetek in komentarje v njem? Odvzel mu je prednost.Zakaj naj bi bil?
Zanimivo to da je to na Alter prišlo šele po (vsaj) štirih letih