bedaki na cesti

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Še vedno je Lambo zajebal. Ne more iti prehitevat, če nekdo že prehiteva zadaj. Smernik gor ali dol (v tem primeru dol). Folk bi lahko malo bolj ogledala gledal.
Tukaj ni samo Lambo zajeb... Tukaj so zaje... vsi udeleženci v superšportnikih na videu, vključno z organizatorjem. Pač polno keša v avtomobilih za par 100.000 EUR in smo nesmrtni, si lahko privoščimo kaj želimo. Že pred nesrečo je bilo videti, kako so vsi po vrsti prehitevali v nasprotni promet. Recimo en je motorista za las zgrešil.
Škoda, da se to ni zgodilo v Švici. Tam s takimi nimajo milosti. So tudi kvazi fensi YouTuberji dobili svojo porcijo, ko so jih zvečer v hotelu obiskali policisti, ker so opoldan samo obračali preko polne črte. Če sedaj gledaš fensi youtuberje so vsi, ja v Švici pa ne, je treba pa se držati pravil.
V glavnem, ferrarista sta dobila porcijo, ki sta jo iskala, upam da jo bosta še tista v lamborginiju in vsi ostali, ki so tako vozili. Pa upam, da jih bodo kamperisti iztožili do konca. Ker tukaj ni šlo za nesrečo, ampak za namerno objestno vožnjo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Ti poveš kak je v vsakem postu ja, da maš polno rit :)
Ah ne skrbi nisem ti fauš, se nerabiš bat.
Tebe pa verjetno jezi to, ker o meni neveš kaj dosti ne. Al sn v bistvu revež zakreditiran u 3pm in sn ti fauš. Al mam več kot ti, samo se ne duvam (no ajde, če gledamo kaj sem s svojimi rokami nardil mam ziher več). Al sem mogoče tudi sin po poklicu. Kaj veš.
Sem sploh učitelj? Kako veš to? Po čem sklepaš, da sem jak? Sem sploh Luka? Sem sploh ded?

Sem pa definitivno "v dalec od feri v sluzbi".

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ali kdo ve kako je z glasnim divjanjem z motorjem ponoči v naselju? Imamo ene par čapcev, ki nabijajo tiste svoje predelane glasne skuterje vsak večer in noč, včasih sredi noči. Obstajajo kakšni predpisi glede tega? Gre za strnjeno naselje v Ljubljani, polno blokov in hiš.

Corvette

Majstr
6. nov 2008
434
306
63
Ali kdo ve kako je z glasnim divjanjem z motorjem ponoči v naselju? Imamo ene par čapcev, ki nabijajo tiste svoje predelane glasne skuterje vsak večer in noč, včasih sredi noči. Obstajajo kakšni predpisi glede tega? Gre za strnjeno naselje v Ljubljani, polno blokov in hiš.
Kategorija motornega Prostornina pogonskega Nivo hrupa
Kolesa motorja (cc) v dB(A)
-----------------------------------------------------------------------
Prva kategorija cc< 80 ccm 75
Druga kategorija 80 ccm < cc < 175 ccm 77
Tretja kategorija cc > 175 ccm 80

Vir: https://www.uradni-list.si/glasilo-...tornih-koles-glede-na-emisijo-hrupa-st--41-02

Če so te vrednosti presežene, nima veze, a je podnevi ali ponoči. Kako to ugotoviti, pa je drugo vprašanje :)

• Všeč mi je
Reactions: ynos

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Pozabi vse skupaj. Policajem se itak nebojo ustavli. Lovili jih pa tudi ne bojo. Ker če pride do nesreče bo spet zlat sine poštenjak žrtev.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.105
6.940
113
pri taščici
So imeli pred nekaj vikendi v Domžalah racijo cez skuteriste (tudi leteci). Kako uspesni so bii pa ne vem.
Je bilo pa po fb precej objav kako so povsod policaji

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Ja one "poštene" so pojebali, ko mu gre 63 namesto 45. Toti kaj bi jih mogli jim tak spi*dijo.

• Všeč mi je

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.879
-1.353
63
Enak problem v Kranju, plus neki glasni avti in driftanje... Sem že razmišljal o kakih stingerjih :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.132
10.993
113
kod Džej-Zija
Na tole sem naletel per par meseci. Kudos proizvajalcu in monterju stebra. Zgleda nedotaknjen. Kar se tiče voznika: bognedaj malo zdrave pameti.

• Všeč mi je

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Tole je kar problem na autobahnu.
Sam sem se pred leti vozil tam okol 200km/h in sem pač iz skrajno desnega pasa šel en pas leto, ker je za mano bil hitrejši avto. V tistem, ko sem sam šel na notranji pas je iz počasnega pasa eden začel prehitevat tovornjak s tam bi rekel od 100km/h do 120km/h. Je bilo na srečo še dosti rezerve ni pa bilo prijetno. Je pa pri 300km/h še manj manevrskega prostora.