bedaki na cesti

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.928
113
Ja seveda je lambo zajebal. Sej noben ni reko da ni. A švicarju kaj pomaga zdaj če ma na kamnu napisano "Lambo je zajebo".

Osnova je pač da moraš predvidevat da bo kdo drug zajebo.
Ker BO, slej ali prej. V takem avtu ali na motorju pa še toliko bolj.

• Všeč mi je
Reactions: sad, Matey in Pepe

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
ja 2 norca na istem mestu, pa maš to. ,
niti pa niso tako fejst poknili, ampak če zadeva zagori, je to to za ta denar.

Za popolno zadevo in 5star video, je manjkal šleper iz kontra smeri.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Matey

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
Očitno ti avti še nimajo asistence za mrtvi kot. Oziroma so bili lastniki v trenutku nakupa preveč revni, da bi si take asistence lahko privoščili.
:evil:

jello

Guru
22. sep 2008
10.271
3.906
113
V tem primeru bi mu lahko asistenca tudi ajmar vode na glavo zlila pa ne bi pomagalo. Preden bi dojel je bil že pretty karbonizato.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.928
113
Tud to bi moral indic švicarju da se umu v lambonu sanja ne kaj počne in da bi blo pametno mal distance od njega držat, da se bo vidlo kaj bo naredu.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
v taki grupi so vsi "frajerji" ...in pol je to to..se skoraj na vsakem takem eventu nekaj zgodi. Pač prepotent folk s preveč €€€. V grob ga ne bodo nesli, vsaj nekaj se pogliha.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
v taki grupi so vsi "frajerji" ...in pol je to to..se skoraj na vsakem takem eventu nekaj zgodi. Pač prepotent folk s preveč €€€. V grob ga ne bodo nesli, vsaj nekaj se pogliha.
bedaki, ki imajo preveč keša-vsi, ki se jim renta tak avto, bi morali prej opraviti tečaj vožnje, ker voziti avto, ki ima take konje pod haubo in voziti polota recimo ni isto.
pa še to-ko sem imel tečaj vv na vranskem nam je inštruktor lepo pokazal, kako se obnaša avto z kar nekaj konji in vso elektroniko na spolzki in slabi cesti-zelo podobno kot polo, torej ni kaj dosti efekta od gadgetov, če voziš brez glave oz znaš tišat sam gas.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Očitno ti avti še nimajo asistence za mrtvi kot. Oziroma so bili lastniki v trenutku nakupa preveč revni, da bi si take asistence lahko privoščili.
:evil:

tak avto je treba tud znat vozit... no vse v bistvu, take pa še posebno
in taki, ki majo dnar za tako igračko, ponavad glih ne znajo

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
nisem razumel te obscene retorike
Itak da nisi, ker nisi taki car kot posvečen sinko. Ti nekega rahitičnega dizla voziš. Ka boš te ti vedo kaj je 500konjev. 150 še mogoče kaj več pa samo na yt.

Za sinkota pa en nasvet. Nisi ti edini na svetu, ki si taki car. Samo veš eni se pač ne mečejo z vsakim postom tak ven. Tak, da se lahko malo iz carlandije spustiš dol. Pa počasi, ker padec iz take višine boli. Drugače se je pa še vsak spustil dol. Eni hitreje eni počasneje. Bolj ali majn vsi pa boleče.