Ah daj no, ti vidiš tak izstrelek v vzvratnem ali stranskem ogledalu? Hitrost ubija. Vsaj ni bolelo.Si pogledal posnetek in komentarje v njem? Odvzel mu je prednost.
Ah daj no, ti vidiš tak izstrelek v vzvratnem ali stranskem ogledalu? Hitrost ubija. Vsaj ni bolelo.Si pogledal posnetek in komentarje v njem? Odvzel mu je prednost.
U, a na Vranskem si bil? Zdej maš poleg asistenta še inštruktorja za idola....smiri loptu sinko....boš še kar nekaj obiskov Vranskega in kar nekaj km rabil da boš približno obvladal...bedaki, ki imajo preveč keša-vsi, ki se jim renta tak avto, bi morali prej opraviti tečaj vožnje, ker voziti avto, ki ima take konje pod haubo in voziti polota recimo ni isto.
pa še to-ko sem imel tečaj vv na vranskem nam je inštruktor lepo pokazal, kako se obnaša avto z kar nekaj konji in vso elektroniko na spolzki in slabi cesti-zelo podobno kot polo, torej ni kaj dosti efekta od gadgetov, če voziš brez glave oz znaš tišat sam gas.
Men Vransko kot šola vožnje ne gre v nos, sem bil tam 4x plus vse programe od Braneta Küzmiča smo dal svoje cajte čez, pa je še premal, tko da ti le upoštevaj svojega inštruktorja, ne rabiš se pa s tem ven metat kot je v tvoji navadi, ker si vseen še mal mehak v kocinah na bradici, tud če si dal obvezni tečaj skozi. Le reci očkatu, naj ti plača še vse ostale, ki jih majo tam, ne škodijo vključno s tistim od Jereba.U, a tvoj post je pa namenjen meni, da nimam pojma o voznji ali kaj? nikoli nisem trdil, da imam vso voznjo in kaj pase zraven v malem prstu, ker vem, da se cel lajf učis, za razliko od nekaterih.
ampak lahk pa rečem, da po dveh treh letih vsakodnevne vožnje raznih motorjev in avtov, od tega enega dveh ne ravno švoh, dveh vikendih na Hungaroringu, kjer sem sprobal zmogljivost svojega avta in obvladovanje njega, seveda pa 2x Vransko , ki ti gre v nos,(obvezen je drgač za mlade voznike, ce ne veš) ne morem glih rečt, da sem na nivoju pobiča, ki je na prvi voznji zapeljal avtoček v graben, čeprav je prej vozil s tablico L in pod vodstvom nadizkušenega fotra...samo vračam loptu, ne bom jo samo smiril.
Če bi hitrost ubijala, se nihče ne bi vozil z letalom. Bi zmanjkalo pilotov. Tudi vojaškihAh daj no, ti vidiš tak izstrelek v vzvratnem ali stranskem ogledalu? Hitrost ubija. Vsaj ni bolelo.
Pa ne pozabi, ubija tud ofenzivna vožnja, aktivna in pasivna. Tvoja je pasivno ofenzivna....Ubija nenaden pojemek na 0 km/h.
.jes ne vem, a ste na tem forumu večinoma funkcionalno nepismeni? še enkrat, kje trdim, da znam in sem najbolj sposoben za volanom? pravim samo, da pač sem ze vozil in vozim avto in druga vozila, ki ga ne vsak vsak dan in lahko valjda kaj povem v to smer, vi pa nabijate o hormonih in mehkih dlakah?če ste bili sami taki pri mojih letih, se ni treba primerjat.Men Vransko kot šola vožnje ne gre v nos, sem bil tam 4x plus vse programe od Braneta Küzmiča smo dal svoje cajte čez, pa je še premal, tko da ti le upoštevaj svojega inštruktorja, ne rabiš se pa s tem ven metat kot je v tvoji navadi, ker si vseen še mal mehak v kocinah na bradici, tud če si dal obvezni tečaj skozi. Le reci očkatu, naj ti plača še vse ostale, ki jih majo tam, ne škodijo vključno s tistim od Jereba.
Kar se pa tiče tvoje provokacije s pobičem (ti si nekje na njegovem nivoju), pa ne vem kaj si mislil, da boš dosegel. Da bom jokal, se razkuril, kaj? Moj mulc ta hip plačuje za svoje neumnosti in ignor nasvetov vsako popoldne po šoli od dveh do desetih zvečer, ker pač nima bogatega očija kot ti in če hoče met avto nazaj na cesti bo mogu kr neki evrčkov pokazat, pa kr neki ur pod tem avtom previset (pa ne da nimam še za en star avto, sam raj si kupim raketo, kot pa da njemu kupim še enega). Je pa na podobnem nivoju brihtola kot ti, tko da če kaj, imam izkušenj z brihtolom mladeničev zelo veliko. Tko da ti sam glej, da ne boš avta, k ti ga je očka kupil, zapeljal s ceste, ker če kaj vem po vseh teh letih na svetu, da se zarečenga kruha kr naješ, če si brihten.
Pa še to, ko boš, če boš imel enkrat ti 18 letnga mulca polnega testosterona in brihtola, se pa le name spomni , ko se boš za glavo prijel, še vsak foter se je. Pr men zdej že tadruzga fanta brihtol jajčk prijemlje, je zanimivo. Da o bejbah ne začnem.
Tebe bi pa počas ta jajčni brihtol lohk minil, si le že malenkost starejši...
Mislim da boš počasi ti moral premislit o tem, kaj je dinamična vožnja, ker to nikakor ne pomeni vožnja v neskladju s predpisi. To, da toliko ljudem poješ živce, to, da ti gre v nos vsak ki te prehiti in še mnogo tega kar počneš na posnetkih nikakor ni defenzivna vožnja, ampak se daš komot ob bok "dinamikom". Seveda tvoj način vožnje ne daje izgovora za hujše prekrške, jih pa vsekakor izzove.Preberi si pojem defenzivna vožnja.
Dinamiki jo seveda imate za pasivno ofenzivno in menite da je zelena karta za to, da potem naredite 13 prekrškov zaporedno. In seveda, krivi so vam drugi, sami pa nikoli.
Briga mene za Mustanga, dokler se ne začneš ven metat, podobno za darilo od stričkota. Pa mogoče še to, če bi jest mulcu/sebi privoščil avto moje pozne mladosti (Citroen C4 by Loeb) z blizu 200 konjev, bi si ga takrat skor kupil, pa je prišel na vrsto sedaj 18 letnik in posledično družinski karavan. Je bil že nagledan na avtonetu, pa je rekla moja, da s tem se bo pa ubil. S tistim bi mogoče mulc bolj pazil, kot je s C4ko z zgolj 110 konji in mogoče ne bi videl ključev preden ni obiskal Vranskega. Mogoče lohk s tvojim Mustangom kako vzporednico potegneš, ker si imel skupaj s fotrom do tistega imal večje strahospoštovanje, kot bi imel do Polota. Z drugimi besedami, tud Polota z lahkoto zapelješ s ceste..jes ne vem, a ste na tem forumu večinoma funkcionalno nepismeni? še enkrat, kje trdim, da znam in sem najbolj sposoben za volanom? pravim samo, da pač sem ze vozil in vozim avto in druga vozila, ki ga ne vsak vsak dan in lahko valjda kaj povem v to smer, vi pa nabijate o hormonih in mehkih dlakah?če ste bili sami taki pri mojih letih, se ni treba primerjat.
pa prav dosadni s stem očkotam ipd, ni bogat, se pri nas precej dela, če pa meni privošči, kar si on v mladosti ni mogel, je pa verjetno njegov problem.
če nalimam, kaj mi je stric šenkal za dobro povprečje, bo pa kerga kap trofla..učitla Luka51 garant.