To sem tudi jaz gledal.... mu je padel dol.. ali je dejansko kakšen prisesek za zadnje kolo, sprednje pa na zadnji prečki prtljažnika...?
pejt se s to plastiko pelat po lublan, boš pol te šare pustu na luknahOh come on, kaj je s tem narobe?
![]()
![]()
![]()
dobra fotka, ki poveže vse
Vse v zvezi s propelerjem je legit. Organi tega ne ustavljajo. Better safe than sorry!Matey: pa je bicikl naložen po predpisih (ta zadnja fotka)?![]()
Kaj sploj je to? A je Pažo?
Hmnja, DTM aero paket pač ni mišljen za balkan style ceste kjer bi bolj prav prišel baja racing setup.pejt se s to plastiko pelat po lublan, boš pol te šare pustu na luknah
Naslednja faza kakšen kamion s kasonom. Boš lahko za celo žlahto na morje peljal, v kampu pa samo skipaš.Karavan...ja, načeloma smo, kar se tiče trendov avtomobilov, cca 20 let za Američani. Tam so karavane imeli ohoho let nazaj, pa potem prešaltali na enoprostorce, zdaj bigSUV.... Jaz sem imel idejo o karavanu, ker je bilo vedno ogromno robe, ko se je pakiralo za morje... Ja, prtljažnik je večji, sediš pa še vedno ''na tleh''... Ko sem še imel Lanosa, sem se ''zalotil'', da se vedno primem A stebrička ali za streho, ko sedam ali izstopam v avto... Potem sem pa raje enoprostorca kupil, sedeš noter, kot človek... stare kosti pač. Zdaj sem že skoraj deset let na višjih.
Novi Genesis. Bolano zgledaKaj sploj je to? A je Pažo?