Soseda ima plug in BMW - v enem letu sem jo videl dvakrat polniti, torej se vozi večinoma na bencin.
morda polni v sluzbi? ker ce ne pol je skor skoda da vozi za sabo 250 kg balasta.
Soseda ima plug in BMW - v enem letu sem jo videl dvakrat polniti, torej se vozi večinoma na bencin.
Po mojih informacijah je isto z BMWjem. Če kaj crkne na hibridnem delu, se ne boš vozil na bencin naprej.Mislim, da ne (vem kje je v službi in tam nima možnosti polnjenja). Hotel sem povedat, da ni neki problem, če ga ne filaš, za razliko od starega Pižoja, ki je obstal, če je bilo karkoli narobe s hibridnim delom.
S prazno baterijo se avto pelje.Mislim, da ne (vem kje je v službi in tam nima možnosti polnjenja). Hotel sem povedat, da ni neki problem, če ga ne filaš, za razliko od starega Pižoja, ki je obstal, če je bilo karkoli narobe s hibridnim delom.
Mrtva teža pri 30 letni punci, ki živi sama je po moje zadnja stvar ki jo sekira.![]()
S prazno baterijo se avto pelje.
Z okvaro na hibridnem delu pa ne.
Tako je. Kot že zadnjih 15 let prodaja hibridne baterije za Toyote.Ja čez 5. let pa bo že Autodoc prodajal baterije, ko sedaj dpf filtre in AGR ventile.
Premalo biznisa, če se ne kvari.Tako je. Kot že zadnjih 15 let prodaja hibridne baterije za Toyote.
To naklikaš in dobiš naslednji dan po pošti domov za tretjino cene original baterije.![]()
Hudič je v tem, da nimamo praktičnih izkušenj, ker je tako hudih težav z yotinim hibridnim sklopom tako malo.To mi daje mislit sedaj. Ali se Toyota hibrid z okvrao na hibridnem delu pelje ali ne ?