bedaki na cesti

sad

Guru
24. avg 2007
21.189
9.817
113
Kriminalci. Izgleda so tam dol sami dirkači, ker mene v pol leta morda dva prehitita. Ali pa je kje drugje problem. :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Jap. Tistih 50 km/h v naselju je itak samo baseline. Tam se lahko vozi tudi 200 km/h in prehiteva čez vse žive črte. Izven naselja, pa itak že zakon pravi, da je za vožnjo pod 90 km/h zagrožena smrtna kazen, če ne voziš čez polne črte, pa ti gre vozniška.
Pa enkrat na leto se moraš z vso možno hitrostjo zabit v drevo, ker to blagodejno deluje na prebavo.
Če si motorist pa itak veljajo samo inverzna pravila CPP.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.401
3.497
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Jap. Tistih 50 km/h v naselju je itak samo baseline. Tam se lahko vozi tudi 200 km/h in prehiteva čez vse žive črte. Izven naselja, pa itak že zakon pravi, da je za vožnjo pod 90 km/h zagrožena smrtna kazen, če ne voziš čez polne črte, pa ti gre vozniška.
To je včeraj delal en "nabrit" rdeč clio (NM registracija) od začetka NM (smer iz Gorjancev proti NM) in nas kolono "našišal".. Žal ni bilo niti drevesa, kaj šele policista... Naj se...

jello

Guru
22. sep 2008
10.271
3.906
113
Ja. Ker ni policije imate wanabe redarji, (pardon varuhi cpp), več prostora. In iz situacij, ki jih povprečen udeleženec pohendla nevede, delate dogodke.

Če še nimaš avstrijskih tablic, bi bil mogoče čas da si jih omisliš. Koroške če se le da.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: CLIO15 in Samo Svoj

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Ah, to je samo navdušen nad svojimi kamerami na avtu. Tudi moj otrok je ves navdušen, ko dobi novo igračo. Pa potem še en kup odvečnega časa, ki ga zapravi za pregledovanje in obdelovanje filmčkov... Nekako si je potrebno zapolniti življenje.

• Všeč mi je
Reactions: sad in sajkek

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.679
113
No ja, bi se v življenju posameznika našlo kar nekaj teh zanimivih prigod. Sam denimo živim ob magistralni cesti polni šleperjev in v 30% poti s traktorjem na cesti se mi zgodi, da me prehiteva šleper tako krepko na slepo (on sedi visoko in njemu itak ne bo nič). Vsake toliko treniramo zaviranje. Težava je tudi, da na tej lokaciji ni nekih avtobusnih postaj kamor bi se lahko ilegalno umaknil (zakon itak dopušča samo ustavljanje policije), potem pa doživiš marsikaj. Ravno v soboto sem peljal grozdje v Radgono. Grem prazen nazaj proti Radencem in me lepo ležerno prehiteva nek avto in to tako, da je nasproti vozeči moral zapeljati na rob bankine in skoraj ustaviti, da se je situacija sploh izšla. Onih, ko me prehitevajo vmes ko zavijam pa niti ne štejem več (ja, žmigavci delajo, ni to BMW), to je že praktično klasika. Vsem se nekam mudi. Ironično si ponavadi še kriv ali sokriv, ker "se nisi prepričal ali lahko varno zaviješ". Policija po potrebi najde izgovor za vse.

Corvette

Majstr
6. nov 2008
434
306
63
Še malo izseka cestnih avantur, za zaključek zadnjega pol leta. :)

Da te na tej cesti prehitevajo tujci (oz. avti s tujo registrsko) in to na nedovoljenih mestih, je precej zgovorno ;)

Tudi kakega motorista načeloma komot spustiš mimo oz. mu narediš prostor, ti ne bo padla krona z glave. Kamikaza, ki je šel mimo tebe in šleparja pa ima nadimek "organ donor" :)

Mimogrede, ker se tako striktno držiš zakonov, en dobronameren nasvet: ne pozabi, da je registrska številka osebni podatek in je potrebno tablice zamegliti. Če se boš kaj vozil in snemal po Avstriji, pa dvakrat razmisli o objavi (google it).

Da bomo še lahko bolje pametovali, pa bi bil nadvse koristen podatek o trenutni hitrosti vožnje na videih.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.146
113
ja vse kar je gor napisano +, po drugi strani pa, kolk smo enakopravni in enakovredni je pač tako, da nekdo ki za neko kravo plača 3x več cestnine je pač njegove 3x več ceste...v tak sistem smo rodili in ga volimo.

kakšne leve padalce na AC pa prijavi na policijo.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.928
113
Joj, kir cepec. Tale crash nima nobene veze s Ferrarijem, isto pizdarijo bi lahk nardil tud s Fiatom pando.

Un Lambo je bil sred ceste, in je več kot očitno iskal trenutek za it prehitevat, pa mu je vseen šel v bok. Neverjetno.

Že v normalnem prometu z normalnimi avti se NIKOLI ne moreš zanest, da ne bo drugi v koloni nenadoma butnil ven. To je še toliko bolj prominentno, kadar imaš pdo havbo 500 konjev ali več, ker tam pa v taki situaciji res ne moreš odreagirat, ker si enostavno prehiter.

Tale gumpec je imel pa procesijo super avtov. Lambona, ki je je nardil kopico manevrov s katerimi je dal vedet kaj namerava, pa je šel vseen probat.

Res pa da je bil švicar, tak da lahko da si je mislil: "Lej kaj zganja tale, ampak nima žmigavca tako da prehitevat zagotovo ne bo šel"

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Corvette

Majstr
6. nov 2008
434
306
63
V videu piše due morti carbonizzati, članek navaja, da sta umrla oba Švicarja v najetem rdečem Ferrariju. Zoglenela :oops1:

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.542
1.721
113
Joj, kir cepec. Tale crash nima nobene veze s Ferrarijem, isto pizdarijo bi lahk nardil tud s Fiatom pando.

Un Lambo je bil sred ceste, in je več kot očitno iskal trenutek za it prehitevat, pa mu je vseen šel v bok. Neverjetno.

Že v normalnem prometu z normalnimi avti se NIKOLI ne moreš zanest, da ne bo drugi v koloni nenadoma butnil ven. To je še toliko bolj prominentno, kadar imaš pdo havbo 500 konjev ali več, ker tam pa v taki situaciji res ne moreš odreagirat, ker si enostavno prehiter.

Tale gumpec je imel pa procesijo super avtov. Lambona, ki je je nardil kopico manevrov s katerimi je dal vedet kaj namerava, pa je šel vseen probat.

Res pa da je bil švicar, tak da lahko da si je mislil: "Lej kaj zganja tale, ampak nima žmigavca tako da prehitevat zagotovo ne bo šel"

Še vedno je Lambo zajebal. Ne more iti prehitevat, če nekdo že prehiteva zadaj. Smernik gor ali dol (v tem primeru dol). Folk bi lahko malo bolj ogledala gledal.