Dan je bil spet en na skiroji ob 17h na polni dunajski vozil slalom med avtomobili pa sta obe koloni vozili 50+. Je iskal kje bo umrl pa mu ni uspelo, vsaj ne danes.
"Mladost je norost, čez vodo skače kjer je most"Videno na ljubljanski obvoznici: vozil se je na strehi, prijatelj ga je snemal
Skupina mladih fantov se je v gneči na ljubljanski obvoznici zabavala tako, da je eden od njih splezal na streho avtomobila, prijatelj pa ga je med vožnjo snemal. Odveč je poudarjati, da gre, četudi pri nizki hitrosti, za popolnoma nesprejemljivo in smrtno nevarno početje.siol.net
... IQ nižji od sobne temperature...
No, okus za musko ste že mel."Mladost je norost, čez vodo skače kjer je most"
Jaz sem imel takole na strehi kolega pri cca.90-100km/h, res pa nismo bili na obvoznici/AC ampak na neki stranski lokalni cesti. Ja no, vem, still retarded.
tule sam pomaga en orng žlajf...pa so potem te zgodbe še bolj sočne, in dolgotrajne."Mladost je norost, čez vodo skače kjer je most"
Jaz sem imel takole na strehi kolega pri cca.90-100km/h, res pa nismo bili na obvoznici/AC ampak na neki stranski lokalni cesti. Ja no, vem, still retarded.
Tlele je pa sibala droga.."Mladost je norost, čez vodo skače kjer je most"
No prou..mene oz. frende takele fore ne potegnejo, mozno, da smo zadrti po svoje..Tu ni bilo prisotne prav nobene droge (like i said - mladost je norost), kar se glasbe tiče je zadeva enaka kot pri dojemanju lepote, bilo pa je to tam nekje okoli 2005.
A to pa ja, to je bil nekako tudi point avtovleke sank, bordov, krožnikov ( a ne turbobitch ), vožnje na strehi, driftanja in žiljon drugih stvari.Droga je bila verjetno adrenalin...
Nič narobe, vsakomur svoje. Tudi mustang se ne dopade ravno vsakemu pa to še ne pomeni, da nima okusa/stila/je zadrtNo prou..mene oz. frende takele fore ne potegnejo, mozno, da smo zadrti po svoje..
Kaj bi dal za vse une zimske posnetke iz Brnčičeve in strehe avtohiseA to pa ja, to je bil nekako tudi point avtovleke sank, bordov, krožnikov ( a ne turbobitch ), vožnje na strehi, driftanja in žiljon drugih stvari.
Nič narobe, vsakomur svoje. Tudi mustang se ne dopade ravno vsakemu pa to še ne pomeni, da nima okusa/stila/je zadrt
Ja vcasih je bilo tako "pocetje" samoumnevno za bistveno vec mladine kot danes."Mladost je norost, čez vodo skače kjer je most"
A res? Mogoce od teh parih, ki zapravljate cajt na forumu, to pa ni niti pod razno ves svet.Ja vcasih je bilo tako "pocetje" samoumnevno za bistveno vec mladine kot danes.
Danes je vsa pred ekrani. Danes se jim se izpita ne ljubi delat.
Jih starsi pri 30 okol vozijo.