bedaki na cesti

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
Jaz sem včasih vozil prvo vozilo na dirki okoli pohorja. Označeno kolesarska dirka in oranžne luči. Folk ne jebe 2postol. 2-3 za mano je bil policaj. Tam so pa eni od sile skoraj v jarek zapelali.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.410
2.474
113
SV SLO
Menda je kriv kamionar - od profi šoferja človek pričakuje malo več.
Krivi ste vozniki tam okoli Ljubljane, ki dejansko nikoli ne vozite kot je treba po omejitvah. Če se pelješ na kakem razcepu na obvoznici po omejitvi 100 km/h ker pač tam nevoziš tam vsak dan ti morajo domačini pokazat, da gre tam 150 in več brez problemov, dokler se ne zgodi ja takega kot danes. Potem pa so kamionarji krivi, pa tujci sam vi Ljubljanska gospoda ne....

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
a0b676c0540f907402ef-juzna-obvoznica.jpeg

Po doslej znanih ugotovitvah je voznik tovornega vozila vozil po voznem pasu južne ljubljanske obvoznice v smeri proti Kopru, ko je pred izvozom Rudnik trčil v osebno vozilo, ki se je ustavilo v koloni vozil. Osebno vozilo je potisnilo naprej, še v eno osebno vozilo, oba pa nato v drugo tovorno vozilo. Drugo tovorno vozilo je nato trčilo še v osebno vozilo s prikolico in se prevrnilo. Prvo tovorno in osebno vozilo so nato zajeli plameni. Umrle so tri osebe, ki so bile v prvih dveh osebnih vozilih, so pojasnili ljubljanski policisti.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Krivi ste vozniki tam okoli Ljubljane, ki dejansko nikoli ne vozite kot je treba po omejitvah. Če se pelješ na kakem razcepu na obvoznici po omejitvi 100 km/h ker pač tam nevoziš tam vsak dan ti morajo domačini pokazat, da gre tam 150 in več brez problemov, dokler se ne zgodi ja takega kot danes. Potem pa so kamionarji krivi, pa tujci sam vi Ljubljanska gospoda ne....

Ne prodajat buč, spet eden ki je časopis bral ali pa film gledal namesto da bi na cesto.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
dve uri pred dogodkom se tam več kot 60 nisi mogo pelat, je bla kolona od jutra. tak da nea bodi pametn preveč.

• Všeč mi je
Reactions: tomazpog

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sem se peljal 1 uro pred nesreco peljal tam in je navaden pas dobesedno stal pri miru, cist poln kamionov. pa vemo, da je bilo vsako minuto vec guzve in se pocasnejsi promet.

kje se je ta kamion najdu na prehitevalnem pasu, z visoko hitrostjo mi ni jasno. guzve so od golovca in dolenjske. tud tv ni mogu gledat na prehitevlanem, ker se skoz neki dogaja pljs guzva in kolone...

pa ravno vceraj sem se pogovarjal s svojo, da letos kamionarji niso se nobene hujse nesrece povzrocili na AC. no, evo... :(

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.404
4.977
113
dve uri pred dogodkom se tam več kot 60 nisi mogo pelat, je bla kolona od jutra. tak da nea bodi pametn preveč.
ob tej uri se ravno tam začne delat kolona, ki se potem počasi vozi naprej proti morju...

torej zgodil se je scenarij ki si ga res ne želiš, da te od zadaj nabije kamion in porine naprej še v drugi kamion, palačinka :(

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.004
113
kod Džej-Zija
Tole je moral biti res poln šus, ker je nabil avto v avto, ki je šel v tovornjak. Ta je nabasal avto s prikolico, in se prevrnil. 40 ton brez bremzanja.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
sem se peljal 1 uro pred nesreco peljal tam in je navaden pas dobesedno stal pri miru, cist poln kamionov. pa vemo, da je bilo vsako minuto vec guzve in se pocasnejsi promet.

kje se je ta kamion najdu na prehitevalnem pasu, z visoko hitrostjo mi ni jasno. guzve so od golovca in dolenjske. tud tv ni mogu gledat na prehitevlanem, ker se skoz neki dogaja pljs guzva in kolone...

pa ravno vceraj sem se pogovarjal s svojo, da letos kamionarji niso se nobene hujse nesrece povzrocili na AC. no, evo... :(
ob 9.30 in ob 13.00 je bilo točno tako kot ti praviš. vse je stalo.