Slovenskim posadkam se pri naših južnih sosedih takšne stvari kar prepogosto dogajajo...Slovenca na reliju v Zagorju sekunde oddaljena od tragedije: pijani voznik zapeljal na progo, nato pa ... (VIDEO)
Pregloboko je pogledal v kozarec, potem pa ogrozil življenji slovenskih tekmovalcev. Prizori z relija so šokirali vse.avto-magazin.metropolitan.si
Sem imel v.mislihntole, 4 leta je ze?Slovenskim posadkam se pri naših južnih sosedih takšne stvari kar prepogosto dogajajo...
Krivi ste vozniki tam okoli Ljubljane, ki dejansko nikoli ne vozite kot je treba po omejitvah. Če se pelješ na kakem razcepu na obvoznici po omejitvi 100 km/h ker pač tam nevoziš tam vsak dan ti morajo domačini pokazat, da gre tam 150 in več brez problemov, dokler se ne zgodi ja takega kot danes. Potem pa so kamionarji krivi, pa tujci sam vi Ljubljanska gospoda ne....Menda je kriv kamionar - od profi šoferja človek pričakuje malo več.
Krivi ste vozniki tam okoli Ljubljane, ki dejansko nikoli ne vozite kot je treba po omejitvah. Če se pelješ na kakem razcepu na obvoznici po omejitvi 100 km/h ker pač tam nevoziš tam vsak dan ti morajo domačini pokazat, da gre tam 150 in več brez problemov, dokler se ne zgodi ja takega kot danes. Potem pa so kamionarji krivi, pa tujci sam vi Ljubljanska gospoda ne....
dve uri pred dogodkom se tam več kot 60 nisi mogo pelat, je bla kolona od jutra. tak da nea bodi pametn preveč.Krivi ste vozniki tam okoli Ljubljane, ki dejansko nikoli ne vozite kot je treba po omejitvah. Če se pelješ na kakem razcepu na obvoznici po omejitvi 100 km/h ker pač tam nevoziš tam vsak dan ti morajo domačini pokazat, da gre tam 150 in več brez problemov, dokler se ne zgodi ja takega kot danes. Potem pa so kamionarji krivi, pa tujci sam vi Ljubljanska gospoda ne....
ob tej uri se ravno tam začne delat kolona, ki se potem počasi vozi naprej proti morju...dve uri pred dogodkom se tam več kot 60 nisi mogo pelat, je bla kolona od jutra. tak da nea bodi pametn preveč.
ob 9.30 in ob 13.00 je bilo točno tako kot ti praviš. vse je stalo.sem se peljal 1 uro pred nesreco peljal tam in je navaden pas dobesedno stal pri miru, cist poln kamionov. pa vemo, da je bilo vsako minuto vec guzve in se pocasnejsi promet.
kje se je ta kamion najdu na prehitevalnem pasu, z visoko hitrostjo mi ni jasno. guzve so od golovca in dolenjske. tud tv ni mogu gledat na prehitevlanem, ker se skoz neki dogaja pljs guzva in kolone...
pa ravno vceraj sem se pogovarjal s svojo, da letos kamionarji niso se nobene hujse nesrece povzrocili na AC. no, evo...