Kitajski "napad"

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.082
22
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Tukaj bodo na polno pogrnili.
Enako kot Kia z modelom Stinger.
Ko prideš na nivo premijcev, cena ni več št. ena. To špila pri pločevini, ki je nujno potrebna za premikanje.
Noben ne potrebuje nujno premijca.
Si se ti vsedel v kakšno »novo premijo«? Če bi še vedno prodajali premijo izpred najmanj desetih let hkrati s tem kar je zdaj na voljo, ne vem, če bi firme bile zadovoljne z izplenom izboljšav. Črički, materijali, občutek ni premijski, razen tega, da je denarnica bolj premijsko izsušena. To je bistvena razlika od časov, ko se je Stinger pojavil. Oznako »Temu premija« bi danes lahko tudi nemški sveti trojici dal. Ko se kupec počuti nategnjenega, je zelo slabo. Ampak to jamo so si premijci sami skopali.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.689
14.441
113
Res je od 2015 2016, se je začelo z bliznjicami... Cenene plastike, kvazi reciklati, manjko gumbov, nadomescanje z displeji, in še kaj. Po drugi strani pa vedno drazje servisne storitve in hkarti komplicranje z posebnimi orodji in diagnostiko.
Popolnoma nepotrebno vse skup oziroma z namenom služenja in molže.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in fonza12

fonza12

Fizikalc
1. sep 2014
154
-11
28
spufana država
Res je od 2015 2016, se je začelo z bliznjicami... Cenene plastike, kvazi reciklati, manjko gumbov, nadomescanje z displeji, in še kaj. Po drugi strani pa vedno drazje servisne storitve in hkarti komplicranje z posebnimi orodji in diagnostiko.
Popolnoma nepotrebno vse skup oziroma z namenom služenja in molže.
Res je, zato pa vozim dizelaša z EURO 5 motorjem (navaden DPF) iz leta 2013:cowboy:. Do sedaj stroški samo redni servisi, gume, akomulator...to je pa tudi vse.
Takrat so še znali narediti to kar mu lahko rečeš Avto!
Upam, da mi bo še še dolga leta tako služil :zaljubljen:.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo