Ti ne locis med stroski oz bilancno vrednostjo in cashflowom (denarnim tokom).Aja, amortizacija je dohodek, tocno.
No nekaterim ga placuje nekdo drug. Starsi, partner...
Ti ne locis med stroski oz bilancno vrednostjo in cashflowom (denarnim tokom).Aja, amortizacija je dohodek, tocno.
No nekaterim ga placuje nekdo drug. Starsi, partner...
Kupi si rabljenega RS6. Ce ne zmores se ne jebeštrga.it z izjavami o revezih. Konc koncev mas golfa - R al pa ne R. Jaz sem kar nekaj casa na sihtu vozil Q3. Tvoj golf je vecji. Kupi RS6 in bos Car. In ne pozabi besed soforumasa: Ce si Car si Car, tu ne mores nic.Kaj ko bi se reveži, ki pač nimate za take avte odstranili iz teme, ker vprašanje je bilo kateri avto je kul in ne kako ga bo človek kupil in vzdrževal pa gledal na vsak cent, če bo ali ne bo pa leasing, pa amortizacija, pa servisi in vzdrževanje.
Še vsak avto sem kupil "na keš", torej, če sem imel dovolj za nakup in vse ostalo kar sledi, sem kupil, drugače ne. Ko sem skeširal je bil strošek opravljen in ne gledam več koliko je izgubil na vrednosti, ker sem se od denarja poslovil že na začetku. Ko bom avto menjal, bo šel v prodajo in evo ga, moj prihodek, ki bo šel v naaslednji avto, doplačam pa razliko. Simpl. Kmečko.
Gremo dalje. Ima kdo prejšnjo generacijo Audi Q3, me zanima kako velik je ta avto v praksi, še posebej prtljažnik? Bmw M340i je sicer fajn, samo mi je limuzina lepša od karavana, ampak po moje neuporabna za kaj konkretnega notri dat, bog ne daj še psa.
5 let star je 100k. BVKupi si rabljenega RS6. Ce ne zmores se ne jebeštrga.it z izjavami o revezih. Konc koncev mas golfa - R al pa ne R. Jaz sem kar nekaj casa na sihtu vozil Q3. Tvoj golf je vecji. Kupi RS6 in bos Car. In ne pozabi besed soforumasa: Ce si Car si Car, tu ne mores nic.
In kaj ga ovira pri tem? Biti Car pac ni poceni.5 let star je 100k. BV
Mogoče je pa ugotovil, da vseeno nima tako majhnega?In kaj ga ovira pri tem? Biti Car pac ni poceni.

Nič večDobi tudi kako stanovanje v Murski samo ne bo tak Car kot z zverjo iz Stuttgarta
Kolega vozi tole zadevo. Za svojo tonažo se kar lepo premakne. Tudi skozi ovinke se za to velikost ne pelje slabo. Prostora tudi ne manjka. Ajde...ni najbolj racionalen nakup, je pa super za sprašit kakšnega nadležnega ritopika na AC.Že nekaj časa vozim Golf R in kolikor mi je všeč kar se zmogljivosti, zvoka in vodljivosti tiče, mi je vedno manj všeč pomanjkanje prostora, slabi materiali, ki škripljejo, pridejo v resonanco in poslušaš to namesto zvoka mašine in trdote. Rad bi večji avto (karavan ali SUV), bolj udoben (ali nastavljivo podvozje, kjer je udobno res udobno), kvalitetnejše materiale in sestavo, ter podobne zmogljivosti. Pa ne želim biti non stop na servisu, torej nekaj, kar ima preizkušeno zgodovino. Plug in hibrid, če obstaja bi bil po svoje kul, ne želim pa čiste elektrike, ker hočem izgubiti občutka mašine/zvoka, itd. Realno pa verjetno bencinar.
Rabljen cenovno do ne vem, 50k, več ne bi dal.
Kakšne ideje v katero smer naj se obrnem? Sveta trojica? Kaj drugega? Kakšen točen model?
Tako ja. Ampak za bit Car je tud Stuttgart v redu… oz pol si ze pravi dingosparMisliš ingolštata
Kdo bi vedelV Stutgarttu sta Mercedes in Porsche. Če pa z drugim ne boš car, potem pa ne vem... Ampak 911 ni ravno razkošen s prostorom![]()
Že nekaj časa vozim Golf R in kolikor mi je všeč kar se zmogljivosti, zvoka in vodljivosti tiče, mi je vedno manj všeč pomanjkanje prostora, slabi materiali, ki škripljejo, pridejo v resonanco in poslušaš to namesto zvoka mašine in trdote. Rad bi večji avto (karavan ali SUV), bolj udoben (ali nastavljivo podvozje, kjer je udobno res udobno), kvalitetnejše materiale in sestavo, ter podobne zmogljivosti. Pa ne želim biti non stop na servisu, torej nekaj, kar ima preizkušeno zgodovino. Plug in hibrid, če obstaja bi bil po svoje kul, ne želim pa čiste elektrike, ker hočem izgubiti občutka mašine/zvoka, itd. Realno pa verjetno bencinar.
Rabljen cenovno do ne vem, 50k, več ne bi dal.
Kakšne ideje v katero smer naj se obrnem? Sveta trojica? Kaj drugega? Kakšen točen model?
Kajen je konfekcija(vsaj tisti bolj osnovni), kar za rs6 tezje reces.Nic, dobi pa za ta denar pol mlajsega kajena, s pol manj prevozenimi in ne toliko slabsimi performansami...