Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Na slikah ni videti, da bi bila sidra spuščena.
Če kdo razume italijansko, lahko posluša pogovor med Luško kapitanijo in kapitanom; luški kapitan je čisto znorel:
http://www.corriere.it/cronach...8a88b1277.shtml
Citat:
De Falco: «Ho capito. Ascolti: c'è gente che sta scendendo dalla biscaggina di prua. Lei quella biscaggina la percorre in senso inverso, sale sulla nave e mi dice quante persone e che cosa hanno a bordo. Chiaro? Mi dice se ci sono bambini, donne o persone bisognose di assistenza. E mi dice il numero di ciascuna di queste categorie. E' chiaro?
Guardi Schettino che lei si è salvato forse dal mare ma io la porto... veramente molto male... le faccio passare un'anima di guai. Vada a bordo, cazzo!»
Citat:
Falco: "Razumem. Poslušajte: obstajajo ljudje, ki prihajajo navzdol od premca biscaggina. Ona teče skozi biscaggina v nasprotno smer, dobi na ladji in mi pove, koliko ljudi in kaj imajo na krovu. Razumeš? Pravi, da če so otroci, ženske ali ljudi, ki potrebujejo pomoč. To pove me število vsako od teh kategorij. To je jasno?
Watch Schettino ona je bila shranjena od morja, ampak jaz bi ga nositi ... res slabo ... grem na težave z dušo. Pojdi na krovu, sranje! "
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Upam, da tega kapitana zaprejo z najhujšimi krimilaci. Takimi, ki ne marajo strahopetcev. In upam, da ga kdo tam pospravi, če je že italija piækasta država brez smrtne kazzni za take izmečke. To itak ni človek ...
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
ma io la porto... veramente molto male ....to prenasam, ma res, zelo slabo....
il porto pa je pristanisce, ja
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Upam, da tega kapitana zaprejo z najhujšimi krimilaci. Takimi, ki ne marajo strahopetcev. In upam, da ga kdo tam pospravi, če je že italija piækasta država brez smrtne kazzni za take izmečke. To itak ni človek ...
Predvsem je potrebno oceniti realno kako vlogo je imel njegov odhod z ladje... Bodimo realni, clovek je imel tudi prvega castnika krova. Ce kapitana ni pac poveljstvo prevzame prvi castnik. Kaj pa ce bi ga infarkt..a pol pa bi par tisoc ljudi na ladji ostalo... Je strahopetec ampak pretiravat pa ni treba. Mislim da si veliko vecjo kazen zasluzi ker je zaobsel pravila in plul tam kjer naj ne bi.