To, kakšne fetiše dovolijo oziroma prodajajo, je pa izključno v njihovi domeni. Predvidevam, da večina moških "doma" ne opravlja male/velike potrebe po svojih partnerkah.
ne, za to imam pisoar in pa wc školjko. pacek frdamani si.To, kakšne fetiše dovolijo oziroma prodajajo, je pa izključno v njihovi domeni. Predvidevam, da večina moških "doma" ne opravlja male/velike potrebe po svojih partnerkah.
Ali je moj sarkazem detektor pokvarjen?ne, za to imam pisoar in pa wc školjko. pacek frdamani si.
S kondomom onegavit je k sladoled čez šipo lizat. Mene nč ne mot, če si sladoled podelimo Sicer pa kaj se finga delaš, k da maš doma kej drgač.T
Ti bi zlajfal punco brez kondoma, ki jo je v zadnjih 24urah nabrisalo 30 tipov takih in drugačnih? Pa kje eni živite, da vas ne ukradejo, da me jebeš, resno
Ce je to v piton polozaju je ok. Kakor se zacne postavljat v kobra polozaj pa.....nima za burek s 13 cm.ko je toliko o tem velkumu...
moj kolega pa sprašuje, koliko moraš imet vlkega, da lahko greš not? a je 13cm dovolj?
pravi, da bi šel v torek pogledat po službi.
Informirana...
A je že dolgo tega, kar si delala tam, če si pozabila koliko je vstopnina?Ne... Tudi tu jo lepo placajo, ker seveda to niso prostitutke zaposlene tam, ce hoces temu tako reci, ker zvodnistvo je no-go. Vstopnino pac placajo vsi, kolika je za zenske, sicer ne vem vec. Sem pozabila. Medtem ko prostitucija je ok in zenska lahko zaracuna moškemu - direkt, ena na ena. Ce hoce seveda, komur hoče...
Klub sam po sebi tudi zavrne lahko goste. Torej so notri samo zenske, ki so mu po volji. Tako pa selekcijo dela. Druge gostje vstopa nimajo.
Povej ti kolegu, da mora imet samo veliko stanje na bančnem računu, ostalo jih ne zanima.ko je toliko o tem velkumu...
moj kolega pa sprašuje, koliko moraš imet vlkega, da lahko greš not? a je 13cm dovolj?
pravi, da bi šel v torek pogledat po službi.
Še to al kaj?Pred parimi leti sem bil v muzeju kurbarije v Amsterdamu.. Zanima koga preteklost najstarejšega biznisa na svetu?
Nikol ni dovolj.. Kam lahko naložim 50 slik naenkrat pa da ne bodo čez 2 dni zginile