A kondom moras imeti svoj, ali je vkljucen v ceno storitveTočno to, doplačaj za brez kondoma ja, kaj pa gre lahko narobe?
ni v ceni kondoma, zato pa si ga moraš odspredi zavozlat za tacajtA kondom moras imeti svoj, ali je vkljucen v ceno storitve
No, ta mcgoiver resitev pa ni problem.ni v ceni kondoma, zato pa si ga moraš odspredi zavozlat za tacajt
Tukaj bi mu jaz čestital, da ima prekleto srečo v življenju, da ga že ni Darwin pokončal in da je doživel častitljivo starost, ki mu dovoljuje tipkanje po Alterju.T
Ti bi zlajfal punco brez kondoma, ki jo je v zadnjih 24urah nabrisalo 30 tipov takih in drugačnih? Pa kje eni živite, da vas ne ukradejo, da me jebeš, resno
S sabo bo prinesel mikroskop.kak boš dokazal, da imaš slepe metke na zalogi?
Hja, ene delajoniti ne...računaj kolk te žena na mesec doma pride.
Torej sex 150€. Vsaka!
.....
to nima veze.Hja, ene delajo
Seveda ima. Vsaka pač ne stane. Razen, če upoštevaš čas z njo kot strošek.to nima veze.
seveda stane, razen če si na socialni pa ti nima kaj vzet. Ne si delat utvar. Mene stane doma cca 100-150€/sex tako da... ni piknik. Če se gremo hladno ekonomiko.Seveda ima. Vsaka pač ne stane. Razen, če upoštevaš čas z njo kot strošek.
ericks ti je napisal - vsaka naslednja poceni zadevo - ergo: večkrat seksaj, bo ceneje, tudi doma!seveda stane, razen če si na socialni pa ti nima kaj vzet. Ne si delat utvar. Mene stane doma cca 100-150€/sex tako da... ni piknik. Če se gremo hladno ekonomiko.
to sproti plačaš, za vsakič 75€? al daš na koncu meseca?seveda stane, razen če si na socialni pa ti nima kaj vzet. Ne si delat utvar. Mene stane doma cca 100-150€/sex tako da... ni piknik. Če se gremo hladno ekonomiko.
to sproti plačaš, za vsakič 75€? al daš na koncu meseca?