Amis TV

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
To si ti izmeril? Ker ko gledas timeshift gledas isti stream, tako da mi ni ravno jasno od kje bi prislo 5 mbps? Pa zakaj bi ob vrtenju naprej/nazaj porabil se vec?

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Preveri
wink-1.gif
Poglej z vlc-jem. Slika v živo vedno manj požre (2,5 - 3mb) ker se to dejansko predvaja. TS pa se predvaja iz strežnika dol.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Alijen @ koliko prej treba odjaviti dodatne tri soritve ki jih imam sedaj brezplačno tri mesece, je pa februar mesec ko bi naj te storitve podaljšal ali pa prekinil ker bom jih pozneje moral plačevat.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Še nekaj bi te vprašal, sicer hvala za odg. zakaj se mi pojavljajo različni IP -ji v dnevniku prijav to je v mojem profilu, je to normalno?.
To sta samo dve, zgornja je moj IP se še druge pojavljajo.
1941078-neimenovano.png

Priponke

• 1941078-neimenovano.png
    1941078-neimenovano.png
    7,6 KB · Ogledi: 174
Nazadnje urejeno:

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Preveri
wink-1.gif
Poglej z vlc-jem. Slika v živo vedno manj požre (2,5 - 3mb) ker se to dejansko predvaja. TS pa se predvaja iz strežnika dol.

In iz kje misliš, da pride slika na strežnik? Snema se isti stream, kot je v živo, razen če Amis počne res kaj čudnega? In če ti snemaš 2.5Mbs stream bo tudi ob predvajanju "iz strežnika" še vedno kuril 2.5mbps.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Potem preveri z VLC-jem
wink-1.gif

BTW neuradno - Amis ne bo tega priznal.
Albise lahko tudi s telefonom preklapljaš.
Pogoj je da ima telefon android in ir sprejemnik. WatchOn aplikacija dela ok

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Odjava od dodatnih storitev pri amisu je malo zapletene , sam sem poizkusil preko tistega spletnega obrazca ki je nav eden zgoraj poizkusil sem še v svojem profilu Amis in ni šlo, potem sem klical inf, in so mi rekli da moram pisno odjaviti, sem poizkusil preko maila z dopisom na njihovo info@ pa so mi prijazno odgovorili da tako tudi ne gre ker mora bit pisna izjava z lastnoročnim podpisom, ja pa sem spisal odjavo poskeniral in podpisal ter nato poslal skenirano na njihov naslov, so gospodična napisali da bodo uredili, ja upam da res ker je vse skupaj preveč birokracije za nekaj kar so mi sami dodelili in bi po treh mesecih itak preteklo seveda če se prej ne odjaviš boš te storitve plačeval, no vredu--že bo , saj imam čas da se lahko cel dan igračkam po računalniku...

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
E ja ta obrazec deluje preden minejo trije meseci - ce deluje. Strinjam se, da je birokracije prevec. To bi se dalo lazje resit

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ko sem se naročeval je bilo v redu že, da sem poskeniral papirje in jih poslal po mailu...
wink-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Sajj ni tak problem vendar moraš prej vedeti kako in kaj, sedaj so mi stvari jasne in ni problem za drugič, ja ta obrazec pa ne deluje, poiskusil sem vsaj 5 x in nič, preteklo mi ni teh 3 mesecev ker sem komaj decembra začel z uporabo storitev in TV .jem.

sicer pa mi bo zanimivo kako se lahko lastnoročno podpišeš pod mail, verjjetno je potrebno imeti kako orodje za to ?? kaj?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Navadno so zadovoljni, če insertaš sliko s svojim skeniranim podpisom. Lahko pa mail še digitalno podpišeš s svojim certifikatom

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Jaz sem odpoved sestavil podpisal in poskenirano poslal in pravijo da bojo uredili, potem je rešeno. Na to digitalno potrdilo pa resno razmišljam ker ga še nimam .

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Kako je potem s tem elektro tv setom?

Deluje v redu? Kake težave? Cena je cca. 70€ (2 kosa). Koliko pa pride komplet za dodatno televizijo? (3 kosi).

Sem iskal po trgovinah kot je Conrad itd. za tako zadevo, ampak nisem nikjer nič našel.
V bistvu sploh ne znam vpisat ime artikla.
Tako, da sem tak artikel zasledil samo na Amisovi strani.

Hvala za pomoč.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Išči po power ethernet adapterje - na mimovrste maš TPlink-e in D-linke.