WC školka, bide, scalnik? Znamka?

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.863
113
Z VB školjko sem imel sam kar težave, po dveh letih so spustili amortizerčki za softclose, firma kjer sem kupil vso keramiko je že vmes crknila, tako da sem iz de naročil nove za 40 eur. Nekaj let je bilo ok, potem spet ista težava in nazadnje sem kupil komplet desko novo. Za isti denar kot VB desko bi kje drugje dobil dve wc školjki z deskama vred. Je pa keramika zdaj po 12 letih kot prvi dan. Ampak vseeno mislim da bi bila kakšna druga za pol manj denarja prav tako.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.786
6.461
113
ko boš izkusil eno tako, ko ti potem nazaj v rit špricne, boš drugače govoril. če jo boš pa še kdaj kako spucal, potem bo pa kar naenkrat razlika večja. enim je pa seveda lahko vseeno, če je vse dobesedno posrano, tako kot nekateri tudi ne vidijo najmanjše razlike med dačo in bentlijem

• Všeč mi je
Reactions: B81 in zino

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.863
113
Pucam VB in Dolomite, ki je 3x cenejša, pa nimam občutka da bi se moral pri cenejši kaj bolj trudit, oboje je spucano do čistega v enakem času. Dolomite malo bolje splakuje, VB pa je lepša za pogledat.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
saj med Dolomite in VB ne bo neke velike razlike, razen dizajna. razlika je med školjkami za 40€ (strumica,inker)in dražjimi. Po teži se zelo razlikujejo, emajl na robi za 40€ je slab, zato se slabše čisti, odstopanja so večja, nepravilnosti na keramiki, krivine, izbokline, kar pri malo višjih cenah ne vidiš.

19. jul 2007
2.834
1.553
113
Kaldewei, model Saniform, ker je malo večje dimenzije, jo je bilo potrebno naročit (manjše dimenzije so imeli na zalogi), ampak po spominu je bila dobavljena hitro (ranga en teden, tako ko smo jo potrebovali za vgradit, je bila na voljo, čas dostave ni bil faktor)