Amis TV

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Telos je uradni zastopnik in serviser za ruckuse. Na čisto vsa vprašanja o ruckusih ti lahko oni odgovorijo. Amis prodaja te tv sete, niso pa njihovi
smile-1.gif
Ko ga ti kupiš je tvoj.
Novejši ruckusi 2811 in 2111 komplet že ponujajo iptv 3.0. IPTV 3.0 ne vpliva na timeshift,... vpliva samo na youtube preko stb-ja, facebook, radiobox, mediacenter.
Elektro tv set je po moji oceni slabši kot ruckus. Odločitev je pa tvoja

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
hvala, kako vedeti da je stvar 3,0 sicer pa je ta zadeva stara pol leta torej novejša in verjetno je gor že 3,0, če pa ni se verjetno da nadgraditi, seveda bom se v primeru nakupa pozneje obrnil na Tekos, ..
sem prekasno ugotovil da ima novejši model 2811 ....
3.0

Nazadnje urejeno:

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Ta zadeva ni na ruckusih
smile-1.gif
V bistvu ga ne rabim. DLNA strežnik mam direktno na tv-ju. Smart tv je much much better kot aplikacija preko Amisa in bolj enostavna.
Je pa tako za internet je dovolj samo en ruckus za iptv sta nujno potrebna dva
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Sem danes končno izvedel da bom kupil ta komplet Rukus po ugodni ceni in sicer tip 2811 in 2111 tako da bo že ta novejši in upam da tudi naprednejši.

denisbegood

Zelenc'
6. okt 2013
9
0
1
Preko bolhe sem kupil nov komunikator Albis od amisa, da bi pač imel dva z možnostjo snemanja. Težava pa je, ker mi predvaja samo par programov, za večino napiše, da nimam naročnine. Če priklopim starega ali albisa ali sagema, delata b/p.
Ali lahko to kako rešim?

lp

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Takole --na Amisu so mi povedali da Rukus 2811 ne podpira prenos interneta temveč samo televizije, hudiča pa sem hotel imeti vse na eni dostopni točki, kaj torej storiti , kupiti ta komplet in ga imeti samo za televizijo , in pustiti dosedanji ruter v uporabi ali, ali, na Telusu so mi tudi odgovorili tako da če ..Amis podpira tehnično je to mogoče sicer pa ne, in sedaj ga je..-

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Ruckose sem danes končno prejel in če bo vse po sreči bo v petek tudi Amis vse skupaj priklopil, upam da bo delovalo kot treba in ne bo problemov , če ne bo delovalo kot treba, bomo videli ....

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Če bi pogledal cenik bi vedel, je pa brezplačna določena kvota v večini stacionarnih paketov, ki velja za klice na stacionarna omrežja, kolikor vem še iz časov, ko je pri hiši še bil stac. telefon. Sicer pa je kr hudič to, če ne utemeljiš niti tega v postu, kaj točno si slišal
wink-1.gif

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
pri amisu imaš dve variante paket z oznako na koncu L ali XL. Pri oznaki L imaš zastonj klice samo med Amis uporabniki, pri XL pa v vsa SLO stacionarna omrežja.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.820
2.058
113
Uporablja kdo njihov elektro set? Ne bi dajal precej denarja več za brezžičnega (pa še v drugem nadstropju je), če ni potrebno.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.820
2.058
113
Danes so mi pripeljali in priklopili komplete za dva TVja, vključno z elektro setom. Po petih sekundah je zadeva zalaufala in deluje brezhibno.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Oglasi se, ko boš imel sredinsko lučko rdečo in boš hotel gledat timeshift
evil.gif

Načeloma to vse skupaj dela ja za nezahtevne uporabnike. Kakor hitro je pa vmesna lučka rdeča, gre skozi samo 10Mega namesto 100mega. Takrat je pa potrebno preveriti električno instalacijo.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Streami so cca 2.5Mb, torej bi tudi na 10Mb morali delati brez problema. Zakaj bi pa timeshift potreboval kakšno drugačno hitrost pa ne razumem?