Ah ta audi

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in potem bi se vozil s športnim avtom 1000km v eno smer na poslovna potovanja
bonk.gif
Z letalom.
bonk.gif
right back at ya

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Sam sem sicer bolj ljubitelj mercedesa (malo tudi po sili razmer - naslednji avto je že določen: C220CDI avantgarde), a me je A8 nekako bolj prepričal oziroma se bolj vidim v njem kot v S-u, ki te takoj postara za 10 let.

S je sicer bolj udoben (primerjam kar sem vozil, torej S500L in A8 4,2), a deluje prevelika "gajba", poleg tega se ne morem sprijazniti z tistim "nadstreškom" v notranjosti in "prepognjeno" armaturno ploščo. A8 se po drugi strani vozi kot E in deluje precej bolj dinamično.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in potem bi se vozil s športnim avtom 1000km v eno smer na poslovna potovanja
bonk.gif
Z letalom.
bonk.gif
right back at ya

seveda, recimo iz koroške se najprej pelješ z avtom v celovec/grac/ljubljano, seveda moraš bit na letališču vsaj 1 uro prej, potem letiš, in potem zgoraj rihtaš lokalni prevoz naprej, predpogoj je seveda ta, da imaš let točno v tisto mesto, če ne še potem zgoraj narediš 100km...

marsikdaj je avto ugodnejša/udobnejša/boljša rešitev, še posebej pri potovanjih na sever, kjer je potem 90% poti na AC

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Sam sem sicer bolj ljubitelj mercedesa (malo tudi po sili razmer - naslednji avto je že določen: C220CDI avantgarde)

V tako "neprijetnih" razmerah bi pa jaz tudi bil, da bi me ze cakal omenjeni voz
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Kaj pa kakšen LS600h? To ne spada v ta razred?
smile-1.gif
zame osebno vrhunski...

+1
zmaga.gif

Ampak je avto zrel za nov model zdaj ko so dali ven novo A8 pa BMW7...

LS startup:

Nazadnje urejeno:

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Uro bi res lahko menjali...
smirk-1.gif
Je pa avto za moje pojme povsem konkurenčen nemški trojici. Pri kvaliteti izdelave pa mislim da pred vsemi. Je pa res da mu kakšna malenkost manjka.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik GFors pravi:Moraš biti res hardcore Lancia fan, da jo vzameš preko recimo E-ja in čez nekaj let prodajaš za ceno golfa. Pa pravijo, da so hondaši trčeni, go figure...
grin1.gif

E ima vsak kekec. Kdorkoli kupuje tak avto in razmislja za koliko ga bo prodal je ...
crazy1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Word:

[censored] je imet 1000€ plače, pa avto za 50.000€. In potem pridemo do GFors-ov in njemu mislečih ....

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Izgled ravno ne paše v nek hi-tech avto. Poleg ostalih gumbov na armaturki, ki pa jih je itaq preveč.

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Cena je brezvezen podatek, pa tudi serijski sistemi niso nič posebnega, razen tega da je lepo ukomponiran v armaturko.
Na tistem linku je vse zastarelo že.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Kaj pa kakšen LS600h? To ne spada v ta razred?
smile-1.gif
zame osebno vrhunski...

+1
zmaga.gif

Ampak je avto zrel za nov model zdaj ko so dali ven novo A8 pa BMW7...

LS startup:

Tole je lepše ...

.. je pa sicer na mestu vprašanje kdaj bodo vsi avti dobil take števce, ker je en LCD panel v velikosti luknje za števce 10x cenejši kot pa vsa analogna tehnika (ki itak sploh ni več analogna, ampak računalniško krmiljena preko servomotorjev).