Ah ta audi

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Drugega kot kvalitete izdelave sploh ni treba primerjati, ker pri tem parametru Lancia totalno pogori. Prejšnji teden sem na 3 leta stari Musi menjal zajle menjalnika (zaribale - pa ne zaradi vdora vode ali česa podobnega, ampak preprosto zaradi zanič materijala). Omenjam kot "recent" primer. Samo ne nabijaj mi o kvaliteti Lancie.
smirk-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Drugega kot kvalitete izdelave sploh ni treba primerjati, ker pri tem parametru Lancia totalno pogori. Prejšnji teden sem na 3 leta stari Musi menjal zajle menjalnika (zaribale - pa ne zaradi vdora vode ali česa podobnega, ampak preprosto zaradi zanič materijala). Omenjam kot "recent" primer. Samo ne nabijaj mi o kvaliteti Lancie.
smirk-1.gif

hysterical-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
A tvoja Lybra je pa luksuzno vozilo, ali kaj?

Nikjer nisem rekel, da je Musa luksuzno vozilo, sem samo napisal svoje mnenje o znamki Lancia. Kaj tukaj Volkswagen noter vlečeš mi ni jasno, ker ga nisem nikjer hvalil.
smirk-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Moja lybra je v svojem razredu med premium vozilii. V tem rangu je tudi načeloma A4 in MercC klasa. In resen konkurent je C klasa.
VW je v tej zgodbi zaradi tvojega teoriziranja o nekvaliteti Lanc. In če si strokovnjak za prepoznavanja kvalitete, potem lahko opravičeno trdim, da voziš...kvaliteto. Pa je ne. Dosedaj sem milsil, da mehaniki vozijo avtomobile, ki se najmanj kvarijo in nasploh ni težav z njimi.

Peace
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Seveda, vem kaj želim in dobim za svoj denar. Pripelji primernega Audija ( ne bom omenjal Ljudskegavoza ) in jaz svoj voz in primerjamo, kvaliteto izdelave, udobje med vožnjo in nasploh počutje v kabini. Obliko se ne ocenjuje.

hysterical-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Moja lybra je v svojem razredu med premium vozilii. V tem rangu je tudi načeloma A4 in MercC klasa. In resen konkurent je C klasa.
VW je v tej zgodbi zaradi tvojega teoriziranja o nekvaliteti Lanc. In če si strokovnjak za prepoznavanja kvalitete, potem lahko opravičeno trdim, da voziš...kvaliteto. Pa je ne. Dosedaj sem milsil, da mehaniki vozijo avtomobile, ki se najmanj kvarijo in nasploh ni težav z njimi.

Peace
smile-1.gif

Word. Maš res. (Edino - piše se upravičeno, ne opravičeno.)

Sem se odločil, da se v nadaljne debate s trdoglavimi amaterji tvoje klase ne spuščam več, ker bo kaj kmalu uletel še kakšen pacient KameleON ali nekdo podobnega kalibra z "veliko znanja in izkušnjami". Over & out.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Vse kar je oblečeno v usnje, po možnosti zanimih barv je luksuz..Tudi jest sm zakluču v tej temi.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Jaguar....kontinentalno skrupucalo narejeno v upanju odžiranju kupcev pravih avtomobilskih luksuznih proizvajalcev, navezajoč na staro otoško slavo...:Junk:

Luksuz s karakterjem, Merecedes S in Lancia Thesis ( pa čeprav 5 let stara )
smirk-1.gif

LOL, kakšen komičen post. Mirne duše zamejaš prvo besedo z "Lancia".

S tem da Jaguar dejansko nekaj dela iz sebe in se vrača na stara pota. Lancia pa... od delte integrale ni več niti senca preteklosti in si niti ne zasluži nositi istega imena.
smirk-1.gif

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Offtopic:
Zdaj boš rekel, da je bil preoblečen FIAT Ritmo luksuzen avtomobil?
hysterical-1.gif

Sicer pa sovpada zaton Lancie z nekim dogodkom leta 1987, kjer je politika imela preveč prstov vmes.

Ontopic:
jaz osebno se strrinjam z Diablom. Mi ni všeč tale A8, S razred pa mi je, čeprav so ga malce pokvarili s temi butastimi dnevnimi LED lučmi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Citat:
Jaguar....kontinentalno skrupucalo narejeno v upanju odžiranju kupcev pravih avtomobilskih luksuznih proizvajalcev, navezajoč na staro otoško slavo...:Junk:

Luksuz s karakterjem, Merecedes S in Lancia Thesis ( pa čeprav 5 let stara )
smirk-1.gif

LOL, kakšen komičen post. Mirne duše zamejaš prvo besedo z "Lancia".

S tem da Jaguar dejansko nekaj dela iz sebe in se vrača na stara pota. Lancia pa... od delte integrale ni več niti senca preteklosti in si niti ne zasluži nositi istega imena.
smirk-1.gif

Ti si en LOL... angleži so se sami zaj..li, da so tam kjer so. Še pred 20 leti je imela praktično vsaka malo večja vasca svojega proizvajalca avtomobilov, danes nimajo niti ene ! Vse so pokupili koncerni.
Torej Jaguar , kot angleška posebnost, eksluzivnost...no-more.
smirk-1.gif

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.691
1.322
113
Jao, si tečen s temi Lanciami
hysterical-1.gif

Meni je pa ta Audi všeč, čeprav je Audi oblikovanje res dolgočasno, da so mi že sorodne Škode bolj všeč.

Je pa Mercedes S klasa, pač S klasa. Z razlogom jo kupujejo diktatorji zadnjih 50 let. In ko bo prišla nova ven, bo itak povozila Audija, ki pa tudi ni slab... Daleč od tega, ni pa S klasa.

So mi pa všeč provokativne reklame, takšna sproščenost bi morala biti v mejah dovoljena
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
včeraj me en prehiti na AC s KK tablami svetlo moder S pred faceliftom, , prašič je to, raztegnjen čez cel pas, avto je verjetno bil dost osnoven, brez neki AMG hopa cupa paketov. In zgleda, pompozno. pa bil je spucan, šajni šajni.. nimaš kaj se ti pulz dvigne. Pa avto star recimo 5 let od oka...

da bo nov 7 in 8 kiler pa vse skup je pa tak jasno, če mu bo Lešnik dal še končni touch. Osnovna ideja je jasna , mislim da F700.koker sem bral v neki nemški reviji.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
lancia ,pol izdelek, nkako tako kot alfa (novodobne)

aja, hudic teh reklam je samo ko folk gleda reklamo za A8 pa si reče, vau kaj je ta S dober, kr mel bi ga
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne, folk si reče; p...a imajo pri Audiju jajca, da naredijo tako provokativno reklamo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
jap, vsaj reklamo naredijo kao da je boljši , če že v resnici ni..mar bi si izbrali sedmico, ker S bo tezko, jih le v usa 5x več prodajo kot osmic ane ane. Torej... "norca" se delat iz boljšega, bolj uspešnega izdelka je nekako malo preveč naduto, naivno in se mi zdi da dobis potem sam po "picki"
wink-1.gif

Mercedes bo konec leta, lepo rekel Audiju , good night s prodajnimi številkami.

So pa zakon te reklame...ampak je fora da večina teh da po mercedesu tolčeta sta audi in BMW v USA, mercedes očitno ne rabi, ni prave konkurence
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma ja no, naj bo vsaj reklama dobra, če je že vse drugo pri Audiju v qurcu.

BTW; te je pa le toliko zintrigiralo, da si temo odprl. Namen, da ljubitelji zvezde tipa kot si ti, skočijo v luft; je dosežen.